losse keukenkast

Losse keukenkast

Lees meer over de losse keukenkasten van Tulp

Losse keukenkast

Met een losse keukenkast bepaalt u zelf hoeveel ruimte de kast in beslag neemt, waar deze komt te staan en over hoeveel opbergruimte de kast beschikt. Daardoor past een losse keukenkast vrijwel in elke keuken.

In uw keuken is namelijk het van belang om over voldoende opbergruimte te beschikken. Al uw keukenspullen moet u hierin kwijt kunnen en het liefst ook allemaal dicht bij de hand. Er zijn dan ook talloze mogelijkheden om deze producten op te bergen. Wilt u hier meer over weten of wilt u losse keukenkastjes kopen? Tulp Keukens vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Ga zelf aan de slag

Ontwerp uw keuken in 3D

  • Realiseer uw eigen droomkeuken in een 3D omgeving
  • Speel met kleur, opstelling en stijl

Bereken de prijs van uw keuken

  • Geef al uw keukenwensen op
  • Ontvang binnen enkele minuten een prijsindicatie

Losse keukenkast naar uw wens

Wanneer u een los keukenkastje wilt kopen, is het van belang om na te gaan wat u hierin kwijt wil. Heeft u wat extra opbergruimte nodig voor kleine keukenproducten, zoals kruiden en zoet broodbeleg en beschikt u daarbij over weinig ruimte? Dan is een losse apothekerskast wellicht wat voor u. Een apothekerskast is erg smal en gaat dan ook voornamelijk de hoogte in.

Heeft u vooral opbergplekken nodig voor grotere producten, zoals pannen en borden? Dan is een apothekerskast niet raadzaam, maar dan is er nog een tal van andere mogelijkheden. Met een losse wandkast in de keuken kunt u alle kanten op. U bepaalt zelf hoe groot de opbergvakken zijn en wat de hoogte van de kast is. Bent u op zoek naar een kast om uw voorraad voedsel in op te bergen? Dan is een losse voorraadkast zeker een goede oplossing voor u. Een losse voorraadkast plaatst u eenvoudig op de plek waar u het wenst. Deze kasten zijn ook in diverse stijlen en formaten beschikbaar.

Losse keukenkast kopen?

Welke losse kast u ook wilt, bij Tulp Keukens vindt u wat u zoekt. Losse keukenkasten zijn er in diverse stijlen, formaten en designs. Wilt u de diverse mogelijkheden aan losse keukenkastjes met eigen ogen bekijken? Kom dan eens gerust langs in een van onze showrooms. Wilt u graag meer lezen over apothekerskasten of inspiratie opdoen over de trend van keukenkasten van dit moment? Laat u dan inspireren door ons gratis magazine.

Keukenadviseur Tulp Keukens

Bekijk alle kleuren in de showroom

Benieuwd naar het totale kleurenpalet van Tulp Keukens? Of wilt u zien hoe de kleuren die u in gedachten hebt tot zijn recht komen in een keukensetting? Maak dan een afspraak bij één van onze showrooms. Zo bent u verzekerd van advies van onze professionele keukenadviseurs.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten