Voorraadkasten

Een goede voorraadkast is onmisbaar in de keuken. Om ervoor te zorgen dat uw keukengerei niet rondslingert is het goed om te kijken naar een goede opbergruimte. Hierbij komt de voorraadkast goed van pas. Voorraadkasten bieden namelijk een overzichtelijke, ruimtelijke oplossing voor uw keukenspullen. Benieuwd naar onze voorraadkasten of wilt u meer weten? Lees dan snel verder en bekijk onze collectie.

Een goede voorraadkast is onmisbaar in de keuken. Om ervoor te zorgen dat uw keukengerei niet rondslingert is het goed om te kijken naar een goede opbergruimte. Hierbij komt de voorraadkast goed van…

Lees meer

Een goede voorraadkast is onmisbaar in de keuken. Om ervoor te zorgen dat uw keukengerei niet rondslingert is het goed om te kijken naar een goede opbergruimte. Hierbij komt de voorraadkast goed van pas. Voorraadkasten bieden namelijk een overzichtelijke, ruimtelijke oplossing voor uw keukenspullen. Benieuwd naar onze voorraadkasten of wilt u meer weten? Lees dan snel verder en bekijk onze collectie.

Waarom kiezen voor een voorraadkast?

Een voorraadkast in de keuken brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo creëert u ten eerste voldoende opbergruimte voor uw keukenspullen. In de bergruimte van de voorraadkast kunt u gemakkelijk en overzichtelijk uw keukenspullen stallen. Een ander voordeel is dat een voorraadkast in de keuken bijdraagt aan de algehele sfeer. Het is dan ook belangrijk dat u een keuken voorraadkast kiest die past bij uw keukenstijl.

Wist u dat de proviandkast ook goed te gebruiken is voor uw groenten en fruit? Op deze manier wordt de koelkast niet overvol en voorkomt u dat er vliegen op de voedingswaren terechtkomen. Voorraadkasten zijn dus ideaal voor het creëren van meer opbergruimte, het hygiënisch opbergen van uw keukenvoorraad en dragen bij aan de sfeer van uw keuken.

Soorten voorraadkasten

In onze collectie vindt u diverse soorten voorraadkasten. Zo vindt u altijd wel een voorraadkast die in uw keuken past. Een dichte voorraadkast zorgt ervoor dat uw keukenspullen netjes opgeborgen zijn en niemand de producten ziet zonder de kast te openen. Een voorraadkast met deur is dan ideaal. Bovendien zorgt een voorraadkast met deuren ervoor dat uw producten hygiënischer blijven dan wanneer de voorraadkast open is. Dit komt doordat er geen vliegjes op de producten gaan zitten.

Wilt u dat anderen niet zomaar bij de voorraad komen? Dan biedt een voorraadkast met slot de uitkomst. Wilt u echter dat mensen uw keukenvoorraad wel zien? Dan is een open voorraadkast een mogelijkheid. Ook kunt u ervoor kiezen om een voorraadkast met schuifdeuren te plaatsen. Zo bepaalt u zelf de zichtbaarheid van uw voorraad. Een zeer efficiënte optie is de voorraadkast met lades. Plaats hier bijvoorbeeld bestek of andere benodigdheden. Een voorraadkast met laden is daarnaast ook zeer stijlvol. Zelfs wanneer u op zoek bent naar een trapkast voorraadkast, bent u bij ons aan het juiste adres. De loze ruimte onder de trap wordt met het plaatsen van de voorraadkast onder de trap goed opgevuld.

Ga zelf aan de slag

Ontwerp uw keuken in 3D

  • Realiseer uw eigen droomkeuken in een 3D omgeving
  • Speel met kleur, opstelling en stijl

Bereken de prijs van uw keuken

  • Geef al uw keukenwensen op
  • Ontvang binnen enkele minuten een prijsindicatie

Kleuren, materialen en stijlen voorraadkast

Om de voorraadkast helemaal aan te laten sluiten bij uw interieur bieden wij diverse kleuren, materialen en stijlen voorraadkasten aan. Of u nu op zoek bent naar een witte voorraadkast, een zwarte voorraadkast, een houten voorraadkast of een voorraadkast met een landelijk karakter, u vindt het allemaal in ons ruime assortiment. Een voorraadkast van hout benadrukt het natuurlijke karakter en past goed bij een landelijke keuken.

Bent u juist op zoek naar een wat stoerdere voorraadkast met een industrieel design? Dan is een metalen voorraadkast in het zwart wellicht iets voor u. In een lichte, klassieke keuken mag een voorraadkast in het wit niet ontbreken. Heeft u een moderne keuken? Dan is het mooi wanneer de voorraadkast ook modern oogt. Een moderne voorraadkast is strak en bevat niet veel drukke elementen. Kijk goed wat bij uw smaak past en laat u inspireren door onze ruime collectie.

 

Afmetingen voorraadkast

Meet voordat u een voorraadkast gaat uitzoeken eerst de ruimte op waar u de voorraadkast wilt plaatsen. Dit voorkomt dat u met een te hoge voorraadkast of een te lage voorraadkast zit. Wilt u een grote voorraadkast of juist een kleine voorraadkast? Er bestaan geen standaard afmetingen voor een voorraadkast. Het ligt echt aan uw ruimte wat de best passende hoogte en breedte van de voorraadkast is. Ook is het belangrijk om te kijken naar de diepte van de voorraadkast. Hoe dieper de voorraadkast is, hoe meer spullen u kwijt kunt. U moet hier natuurlijk wel ruimte voor hebben. De meest gangbare voorraadkast is 60 cm breed.

 

Eigen zagerij en meubelmakerij

Tulp Keukens beschikt over een eigen zagerij en meubelmakerij, wat het mogelijk maakt om maatwerk te leveren. Hierdoor is er voor iedere keuken een passende oplossing te vinden en maakt u uiteindelijk optimaal gebruik van de ruimte in uw keuken. De zagerij en meubelmakerij bevindt zich op Nederlandse bodem, waardoor Tulp Keukens directe controle heeft over het productieproces. Bijzondere of afwijkende kastontwerpen zijn daarom geen enkel probleem.

Ontdek alle mogelijkheden en laat u adviseren bij Tulp

Creëer meer opbergruimte en een stijlvol geheel met een voorraadkast die past bij uw wensen en voorkeuren. Benieuwd welke voorraadkast het beste in uw keuken past? Kom dan langs in een van onze showrooms en bekijk de ruime collectie.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten