blauwe keuken

Blauwe keukens

Lees meer over de blauwe keukens van Tulp Keukens

Blauwe keukens

Een blauwe keuken biedt een leuk, fris alternatief op de standaard kleuren zoals wit, zwart en grijs. De kleur blauw biedt veel mogelijkheden en is goed te combineren met diverse keukenstijlen en materialen. Met een blauwe keuken kunt u ook een statement maken in een moderne, minimalistische ruimte.

Blauwe keukens kunnen in verschillende tinten worden gekozen, van helder en opvallend tot zacht en subtiel. Dankzij onze eigen lakstraat is iedere kleurtint mogelijk.

Blauw: een veelzijdige kleur

De kleur blauw wordt vaak geassocieerd met de lucht en water. Het is dan ook zo dat de kleur een zekere kalmte en rust met zich meebrengt. Perfect als u de keuken graag een kleurtje geeft, maar niet van schreeuwerige of opvallende kleurtinten houdt.

Bovendien is blauw een veelzijdige kleur. Van licht- tot donkerblauw en ijs- tot oudblauw: de mogelijkheden zijn oneindig. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een felle, strakke tint blauw, maar ook een subtiele pasteltint is zeker mogelijk. Zo kiest u eenvoudig voor een kleurtint die perfect aansluit op de gewenste uitstraling.

Deze koele kleur is tot slot eenvoudig te combineren met andere kleuren, zoals wit of grijs. Ook kunt u de kleur blauw uitstekend met houttinten combineren. 

Combineren met keukenstijlen

Naast de grote hoeveelheid mogelijkheden in kleurtinten biedt blauw ook verschillende opties wat betreft de stijl van uw keuken. Zo is de kleur perfect toepasbaar in een moderne keuken, als u kiest voor een glanzende uitvoering. Voor een landelijk interieur kiest u voor een lichte blauwtint en combineert u dit met bijvoorbeeld een houten aanrechtblad. Hierdoor brengt u warmte en sfeer in de ruimte, wat een mooi contrast vormt met het koele blauw.

Ook een design keuken is mogelijk in combinatie met deze kleur. Kies voor een unieke kleurtint voor een exclusieve uitstraling en combineer deze met luxueuze materialen en keukenapparatuur. Hiermee maakt u het design gevoel compleet.

Kom langs voor meer inspiratie

Spreekt de kleur blauw u wel aan en wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden voor uw keuken? Breng dan een bezoek aan een van de keukenwinkels. Hier kunt u diverse voorbeeld keukens bekijken ter inspiratie.

U kunt hier ook terecht bij onze professionele keukenadviseurs. Zij beantwoorden graag uw vragen en voorzien u van een passend, persoonlijk advies. Vraag ook eens naar de mogelijkheden met de eigen fabriek.

Keukenadviseur Tulp Keukens

Bekijk alle kleuren in de showroom

Benieuwd naar het totale kleurenpalet van Tulp Keukens? Of wilt u zien hoe de kleuren die u in gedachten hebt tot zijn recht komen in een keukensetting? Maak dan een afspraak bij één van onze showrooms. Zo bent u verzekerd van advies van onze professionele keukenadviseurs.

Ga zelf aan de slag

Ontwerp uw keuken in 3D

  • Realiseer uw eigen droomkeuken in een 3D omgeving
  • Speel met kleur, opstelling en stijl

Bereken de prijs van uw keuken

  • Geef al uw keukenwensen op
  • Ontvang binnen enkele minuten een prijsindicatie

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten