Groene keukens

Een groene keuken is bijzonder en weer eens wat anders dan de standaard zwarte of witte keuken. Wanneer u kiest voor een keuken die groen is, gaat u voor een unieke, sfeervolle keuken die rust uitstraalt. U voorziet uw keuken met groen van een prachtig, natuurlijk tintje.

Diverse groentinten

De mogelijkheden wat betreft groene keukens zijn eindeloos. Om te beginnen zijn er vele verschillende groentinten. Een olijfgroene keuken is een subtiele en stijlvolle variant van de groene keuken. Een mintgroene keuken is opvallender en trekt meteen alle blikken naar zich toe. Van lichtgroen tot donkergroen: keukens zijn beschikbaar in een uiteenlopend kleurenspectrum. Uniek aan Tulp is dat wij over een eigen fabriek met lakstraat​​​​​​​ beschikken waardoor u uw keuken elke kleurtint kan geven die u maar wenst.

Compleet of deels groen

Om een mooie eenheid te vormen in uw keuken, is het doorvoeren van eenzelfde groene kleur in de gehele keuken een goede optie. Op die manier lijkt uw keuken uit één deel te bestaan en wordt een bijzonder geheel gecreëerd. Vindt u een compleet groene keuken iets te heftig? Dan is het ook mooi om de kleur groen op andere manieren in uw keuken te integreren. Kies bijvoorbeeld voor groene tegels die u tegen het gedeelte boven het aanrecht plaatst. Of ga voor een groene muur of groene keukenkastjes. De kleur groen combineert goed met natuurlijke materialen als steen of hout. Groene keukenkastjes steken dan ook mooi af bij bijvoorbeeld een houten of granieten werkblad. Vul uw keuken aan met mooie, groene plantjes of andere groene accessoires zoals keukendoeken en uw groene, sfeervolle keuken is compleet.

Kom langs in onze showroom

Bent u benieuwd naar de diverse varianten en mogelijkheden van een groene keuken? Kom dan langs in een van onze showrooms. Onze keukenadviseurs laten u graag de verschillende mogelijkheden zien en helpen u graag om uw droomkeuken samen te stellen.