rode keuken

Rode keukens

Lees meer over de rode keukens van Tulp Keukens

Rode keukens

Een rode keuken heeft een opvallende, krachtige kleur en zorgt voor een originele touch aan uw keuken. Rode keukens bieden veel mogelijkheden. Er bestaat een grote variatie wat betreft deze kleur: van bordeauxrood tot knalrood. Dankzij de unieke eigen lakstraat van Tulp Keukens is iedere denkbare kleur rood mogelijk. 

Eén ding is zeker: alle rode keukens zorgen voor een warme, knusse sfeer. Bovendien is de kleur ook goed te combineren met diverse keukenstijlen. 

Rood: opvallend en sfeervol

Kiest u voor de kleur rood in uw keuken, dan weet u zeker dat deze kleur eruit springt. De opvallende kleur springt direct in het oog en biedt een sfeervolle, warme uitstraling. Er zijn verschillende manieren om deze kleur terug te laten komen in uw keukendesign.

Zo kunt u natuurlijk kiezen voor keukenfronten in deze kleur. Hierdoor is de kleur direct duidelijk aanwezig. Wilt u liever een wat subtieler effect, dan kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor rode keukentegels. Bekleed uw achterwand met de gewenste tegels en zorg voor een opvallend, rood detail in de ruimte.

Bent u op zoek naar rode accenten, maar wilt u deze ook weer snel kunnen vervangen voor een andere kleur? Kies dan voor keukenaccessoires in de kleur rood. Hierdoor laat u de kleur duidelijk terugkomen in bijvoorbeeld keukengerei, -textiel, -apparatuur of andere accessoires. 

Combineren met keukenstijlen

Rood biedt vele mogelijkheden als het gaat om combinaties met stijl. Zo kunt u gaan voor een moderne vormgeving door te kiezen voor rode keukenkasten met een hoogglans afwerking. Maak het plaatje compleet door te kiezen voor greeploze designs.

Een klassieke keuken met kaderdeuren is ook een optie, evenals een rode landelijke keuken of een designkeuken met accenten in deze kleur. Zo ziet u maar, met de kleur rood kunt u werkelijk alle kanten op.

Kom langs voor meer inspiratie

Spreekt de kleur rood u wel aan en wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden voor uw keuken? Breng dan een bezoek aan een van de keukenwinkels. Hier kunt u diverse voorbeeldkeukens bekijken ter inspiratie. Bovendien kunt u hier ook terecht bij onze professionele keukenadviseurs.

Zij beantwoorden graag uw vragen en voorzien u van een passend, persoonlijk advies. Vraag ook eens naar de mogelijkheden met de eigen fabriek. 


Keukenadviseur Tulp Keukens

Bekijk alle kleuren in de showroom

Benieuwd naar het totale kleurenpalet van Tulp Keukens? Of wilt u zien hoe de kleuren die u in gedachten hebt tot zijn recht komen in een keukensetting? Maak dan een afspraak bij één van onze showrooms. Zo bent u verzekerd van advies van onze professionele keukenadviseurs.

Ga zelf aan de slag

Ontwerp uw keuken in 3D

  • Realiseer uw eigen droomkeuken in een 3D omgeving
  • Speel met kleur, opstelling en stijl

Bereken de prijs van uw keuken

  • Geef al uw keukenwensen op
  • Ontvang binnen enkele minuten een prijsindicatie

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten