Waar meubelmakers aan jouw keuken werken

Unieke keukens, uit eigen fabriek

Een kijkje achter de schermen in onze fabriek

Puur maatwerk én vakmanschap

Het hele productieproces, van ontwerp tot afwerking, vindt plaats in de Tulp-fabriek in Rijssen. Snel, efficiënt en exact volgens jouw unieke wensen. Wat jouw keukenwensen ook zijn, Tulp Keukens is er met een eigen zagerij, meubelmakerij én lakstraat. Puur maatwerk én vakmanschap.

Het geheim van de smid? Passie voor het vak! Als iets met de hand gezaagd, geschuurd, gepolijst of gelakt moet worden, dan gebeurt dat. Onze perfectionistische meubelmakers, echte alleskunners, werken aan de meest innovatieve keukens van Nederlandse hand, met internationale allure. Misschien binnenkort wel aan jóúw ideale keuken...

Meld u aan voor een rondleiding en neem een kijkje achter de schermen. Perfect te combineren met een bezoek aan onze showroom in Rijssen.

Bezoek onze fabriek

Ontdek hoe uw keuken tot leven komt

Rondleiding in de Tulp fabriek

  • 13.00: ontvangst en uitgebreide lunch
  • 13.30: rondleiding in de fabriek
  • 14.30: koffie met wat lekkers
  • Ontvang een goedgevulde goodiebag bij vertrek
  • Locatie: Ambachtsstraat 2, Rijssen
  • Bezoek tevens onze inspirerende showroom

Niets is zo bijzonder als het verhaal achter een mooi product. Ontdek het verhaal achter jóúw (toekomstige) droomkeuken! Breng een bezoek aan de Tulp-fabriek in Rijssen, in het oosten van ons mooie land, en laat je verrassen door de werkwijze van onze vakmensen. Van de meubelmakerij tot de spuiterij en assemblage.

Meld u via het formulier aan voor een rondleiding tijdens onze fabrieksdag. Uw bezoek aan de fabriek is goed te combineren met een bezoek aan onze naastgelegen showroom.

Tel: +31 548 530 600

Meld u aan voor een rondleiding

Kies een datum en wij zorgen dat er een lunch klaarstaat (VOL=VOL)

Bijzonderheden
(Je kunt jezelf hier op ieder moment voor afmelden)
Wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om, zoals je kunt lezen in ons privacybeleid.