Een Tulp keuken past bij iedereen

Het verhaal van designliefhebber Paul

Tulp heeft een keuken voor iedereen

Designliefhebber Paul

Trotse eigenaar van een Florian

Designliefhebber Paul

Een lust voor het oog!

"Wie mijn huis binnenstapt, ziet in één oogopslag dat ik een liefhebber ben van Nederlands design. Het minimalistische, experimentele, functionele, nuchtere en innovatieve ervan spreken me enorm aan. Ik bezoek graag de Dutch Design Week. We mogen ontzettend trots zijn op 'onze' talentvolle ontwerpers. Die trots draag ik uit in mijn huis, met allerlei unieke creaties van Nederlandse hand. Mijn laatste aanwinst? Een designkeuken uit eigen land. Een lust voor het oog!"

Een snufje voorpret en inspiratie met het

Gratis keukenmagazine voor thuis

  • Alle mogelijkheden van Tulp Keukens in beeld
  • Vol keukeninspiratie, handige tips en weetjes
  • Gratis thuisbezorgd

Ja, ik wil het gratis Tulp magazine

Een keuken zonder poespas

Eigen Tulp-ontwerp

Paul viel als een blok voor keuken Florian. Een stijlvol en greeploos exemplaar, zonder poespas. Slim van binnen, elegant van buiten. "Bij Tulp kon ik met hulp van de 3D-tool en een adviseur mijn eigen keuken ontwerpen. De keuken voldoet aan al mijn eisen en verwachtingen. De eenvoud ervan, de strakke lijnen, het moderne en minimalistische karakter: alles klopt tot in detail. Ik heb gekozen voor de hoogwaardige inbouwapparatuur van Siemens, wat een luxe. Verder bestaat de gehele keuken (inclusief werkblad!) uit hetzelfde materiaal, een mat en sterk kunststof, wat de lengte van de keuken prachtig benadrukt. Dit bijzondere materiaal geeft vingerafdrukken en krassen geen kans. De keuken blijft in perfecte staat."

Ontwerp je eigen keuken met de 3D-tool

Kruip op de designerstoel

  • Kies de keukenstijl die het beste bij je past
  • Ontwerp zelf je ideale keuken
  • Krijg een realistisch beeld van jouw toekomstige keuken

Start de 3D-tool

Minimalistisch, innovatief en functioneel

Een échte Tulp

Hoewel Paul veel kennis heeft over Nederlands design, weet hij pas sinds kort van het bestaan van Tulp Keukens. "Wat een verrassing! Een Nederlands merk met smaak, een bijzonder verhaal én de meest prachtige keukenontwerpen. Echt iets voor mij. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken over mijn nieuwe keuken. Ik moest en zou een échte Tulp. Minimalistisch, innovatief, functioneel en gemaakt door bezielde ontwerpers en meubelmakers uit ons eigen tulpenlandje. Chapeau."

Minder is meer

Prachtig Nederlands ontwerp

De nieuwe keuken van Paul bestaat uit twee losse elementen, voor een speels effect. "Het 'knipoogje' dat je vaker in Nederlandse ontwerpen tegenkomt. Daardoor ontstaat het idee van een kookeiland. Omdat ik dol ben op weglaten, minder is meer, wilde ik geen kookplaat op het aanrecht. Tulp adviseerde me daarom PITT Cooking, waarbij de karakteristieke pitten naadloos in het strakke werkblad zijn geïntegreerd. Het resultaat is subliem."

Plan een gratis adviesgesprek

Wouter van Bruggen

Vestigingsmanager Tulp Keukens

Plan hier je afspraak in

Uiteindelijk vond ik de perfecte keuken

Mijn keuken

Florian is een donkerkleurige design keuken die te herkennen is aan de strakke en minimalistische vormen. De keuken komt het beste tot zijn recht wanneer deze is opgeruimd en leent zich daarom niet voor accessoires of sierlijke details. Om deze reden is Florian voorzien van voldoende kastruimte, zodat alle keukenspullen netjes kunnen worden opgeborgen. De keuken is gemaakt van stevig en hygiënisch materiaal en beschikt over unieke eigenschappen die het koken zeer aangenaam maken. Ben je benieuwd? Kom dan langs om Florian te bekijken.

Bekijk alle keukens
Home
Terug
Sluiten