Eilandkeuken zwart fenix

Fenix

Ontdek de voordelen van fenix

Meer weten over onze andere materialen?

Marmer  -  Graniet  -  Keramiek  -  Composiet  -  Fenix  -  Hout  -  Beton

Fenix keukenbladen

Fenix is bij uitstek geschikt wanneer u op zoek bent naar een uniek en strak keukenblad. Fenix is innovatief materiaal op basis van nanotechnologie. Door het matte uiterlijk voorziet u uw keuken van een karakteristieke en bijzonder stijlvolle uitstraling. Fenix aanrechtbladen bieden daarnaast nog meer voordelen. Zo zijn ze bijvoorbeeld erg onderhoudsvriendelijk en vlek- en vingerafdruk bestendig.

De voordelen van een fenix keukenblad

Fenix keukenbladen zijn om te beginnen voorzien van een prachtige matte kleur, waardoor uw aanrechtblad direct de aandacht naar zich toetrekt in de keuken. Een Fenix keukenblad beschikt daarnaast over een lange levensduur dankzij de slijtvaste toplaag. Het materiaal kan goed tegen een stootje en is erg hygiënisch. Door het gesloten oppervlak van het materiaal is Fenix waterbestendig. Dankzij de nanotechnologie coating waar Fenix bladen mee afgewerkt zijn, is het keukenblad vlek- en vingerafdruk bestendig. Door de coating reflecteert het materiaal niet en blijft de kleur lang mooi. Als u voor een mooie eenheid in uw keuken wilt zorgen, is Fenix ook verkrijgbaar als achterwand, stollenwand en vensterbank. Uw fenix keuken steelt dan geheid de show. Let echter wel op met messen; fenix is erg krasgevoelig. Door gebruik te maken van een snijplank voorkomt u blijvende krassen in uw keukenblad.

Het onderhoud

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van uw Fenix blad zijn er een paar dingen om rekening mee te houden. Zoals bij alle keukenbladen gebruikt u altijd een onderzetter bij hete of ijskoude producten. Hebt u een gaskookplaat in combinatie met een Fenix achterwand? Gebruik dan altijd een glazen hitteschild zoals BP Saver. Vuil en vlekken kunt u het beste zo snel mogelijk verwijderen met onverdunde groene Dreft. Droog dit wel altijd even na met een zachte doek. Kalkvlekken verwijdert u met Antikal of Viakal en spoelt u goed na met water. Onderhoud uw fenix blad door het dagelijks met een vochtig doekje en een zacht schoonmaakmiddel te reinigen. Gebruik nooit schuurmiddelen, een schuurspons of agressieve reinigingsmiddelen: dit zal uw mooie Fenix keukenblad geen goed doen.

Keukenadviseur Tulp Keukens

Bekijk en voel de natuurlijke materialen van Tulp Keukens

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze natuurlijke materialen? Onze adviseurs laten u graag de verschillende materialen zien en voelen. Zo krijgt u een goed beeld bij de uitstraling van het materiaal in een keukensetting. Wij raden u aan van tevoren een afspraak te maken, zodat u verzekerd bent van professioneel advies. De koffie staat dan bovendien voor u klaar.

Heeft u hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.

  • Binnen 3 dagen in uw brievenbus
  • Boordevol inspiratieve keukenopstellingen
Home
Terug
Sluiten