Laat je inspireren

De allereerste stap naar jouw droomkeuken is het kijken naar alle mogelijkheden en zoveel mogelijk keuken inspiratie op doen. Met tal van ideeën en samenstellingen kun je je bij Tulp Keukens laten inspireren. Met verschillende voorbeelden en ontwerpen van keukens helpen we jou om tot een keuken te komen die perfect past.

Een keuken is een investering en bepaalt een groot gedeelte van de sfeer. Het is een belangrijke keuze en daar helpen we graag bij met vele manieren van inspiratie.

Trends en innovaties

Een perfecte keuken draait om functionaliteit, maar ook om uitstraling. Op het gebied van keukens zijn er dit jaar heel wat trends en innovaties die om de hoek komen kijken. Een van de eerste trends is de moderne keuken die bestaat uit aardetinten. Deze tinten zijn mooi te combineren met heel veel verschillende interieurstijlen.

Maar ook een iets gewaagdere stijl ligt steeds meer in de smaak, het gaat hierbij om een metallic keuken. Erg strak, maar ook mooi te combineren met bijvoorbeeld hout voor een warme sfeer. Er is een nieuwe afzuiging op de markt en deze zal het komende jaar nog populairder worden. Dit is de kookplaat met geïntegreerde afzuiging, geweldig als je geen afzuiging in het zicht wil.

3D planner

Zelf aan de slag? Met onze ontwerptool komen jouw ideeën tot leven.

Keukenopstellingen

Kies de ideale opstelling voor jouw keuken. Dit is erg belangrijk voor een zo fijn mogelijke ervaring tijdens het koken. Daarnaast moet het passen bij al je opberg- en kookwensen. Alle keukenopstellingen hebben hun eigen charme. Voor elke keukenopstellingen zijn er voorbeelden en variaties.

Laat je inspireren voor de perfecte samenstelling van jouw keuken. Kies je bijvoorbeeld voor een hoekkeuken, een L keuken? Een kookeiland in de keuken is een droom voor velen. Maar ook voor bijvoorbeeld smalle keukens zijn er genoeg voorbeelden voor de perfecte keuken in jouw ruimte.

Keukenstijlen

Veel keukenstijlen zijn prachtig te combineren met verschillende interieurstijlen. Voor alle stijlen hebben wij vele voorbeelden van variaties. Dit loopt uiteen van stoere, landelijke, moderne of juist design keukens. 

Keukenkleuren

Veel kleurgebruik in je huis is een grote trend van dit jaar. Dit kun je bijvoorbeeld doen door een witte, zwarte of grijze keuken te combineren met een gekleurde achterwand. Een wat meer gedurfde keuze is als je ervoor kiest om een opvallende kleur te kiezen voor je keuken. Maar ook dit heeft anno nu een grote charme. We inspireren je graag met al onze ideeën

Opbergruimte

Naast dat jouw keuken een fijne sfeer met zich mee moet brengen, moet hij ook praktisch en functioneel zijn. Dit kun je realiseren met genoeg opbergruimte voor al je keukengerei, servies en apparatuur. Op de keukenwand kan er op vele manier gezorgd worden voor genoeg opbergruimte zonder daarmee tekort te doen aan het uiterlijk van de keuken. Dit geldt hetzelfde voor de keukenkasten.

Afmetingen keuken

Een grote of kleine keuken, het maakt niet uit. Voor beide zijn er tal van ideeën om een keuken goed in te richten. Bij Tulp keukens helpen wij bij het meten en inrichten van jouw perfecte keuken door onze jarenlange ervaring en handige tips.

Maak een afspraak

Wil je meer weten over de diverse keukenstijlen? Plan dan eenvoudig online een afspraak in bij Tulp Keukens. Onze adviseurs nemen je graag mee langs de diverse mogelijkheden. Wij helpen graag mee met het realiseren van jouw droomkeuken.