Op zoek naar iets nieuws, maar nog niet zeker wat?

Keukeninspiratie

Welke keukenstijl past bij jou?

De verschillende keukenstijlen zorgen ervoor dat je een keuken kan kiezen die helemaal bij je past. Elke keukenstijl ademt een andere sfeer en laat de ruimte anders ogen. Daarom is het belangrijk dat wanneer je een keuken aanschaft, je je eerst goed laat inspireren door de verschillende mogelijkheden. Om je hierbij te helpen, zetten we drie veel voorkomende keukenstijlen op een rijtje. Zo kun je zelf beslissen welke kenmerken bij je passen zodat je vervolgens de juiste keuken kan aanschaffen. Of kies voor een combinatie van verschillende stijlen? Alles is mogelijk.

Lees meer

Spoelbakken van RVS tot graniet

Hoe kies ik de juiste spoelbak voor mijn keuken?

Inspiratie Spoelbakken

Ondanks dat de spoelbak een onmisbaar element in de keuken is, blijft het een ondergeschoven kindje. Men kiest als snel voor een standaard model in een standaard uitvoering: een vierkante spoelbak in RVS. Was er vroeger weinig keuze in spoelbakken, tegenwoordig zijn er verschillende vormen, modellen, kleuren en maten om uit te kiezen.

Benieuwd hoe jouw ideale keuken er uit ziet?

Jasper Schuurhuizen

Vestigingsmanager Tulp Heerhugowaard

Plan hier je afspraak

Kruip op de designerstoel

Ontwerp je eigen keuken met de 3D-tool

  • Kies de keuken die het beste bij je past
  • Ontwerp zelf je ideale keuken
  • Krijg een realistisch beeld van jouw toekomstige keuken

Ja, ik wil mijn keuken ontwerpen

Kies jouw ideale opstelling

Weet jij al welke keukenopstelling het beste is voor jouw nieuwe keuken? Het bepalen van de juiste keukenopstelling is belangrijk, aangezien je zo efficiƫnt en comfortabel mogelijk wilt koken. Bovendien moet de keukenopstelling passen in de beschikbare ruimte en jouw wensen qua werk- en opbergruimte vervullen. Wij zetten voor jou een aantal mogelijke keukenopstellingen op een rij, zodat je een idee krijgt hoe je jouw keuken zo optimaal mogelijk kunt indelen.

Lees meer

Hoe gaat een keuken kopen in zijn werk?

Wil je een keuken kopen? Dan sta je op het punt om veel keuzes te maken. Een keuken kopen doe je namelijk niet zomaar, er gaat een heel proces aan vooraf. Dit proces begint bij het bekijken van allerlei keukens in de showroom of in inspiratiemagazines zoals ons eigen gratis magazine dat je hier kunt bestellen. Hierbij kun je inspiratie opdoen en beslissen wat je wel en niet mooi vindt voor jouw nieuwe keuken. Maar hoe gaat een keuken kopen verder in zijn werk? Lees verder en ontdek welk keuzes er allemaal bij komen kijken.

Lees meer