Heb je een vraag?

Service en contact

  • Voor al je algemene vragen
  • Vragen over service en garantie
  • Direct contact? Bel 0416-539 158

Vul bij voorkeur het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Of bel met ons servicenummer: 0416-539 158 (NL). Momenteel zijn wij van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 09.00-17.00 uur. We helpen je graag!

Hoe kunnen wij helpen?

Wij zijn permanent bezig om je zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Alles in eigen hand, dat is onze filosofie. Dus ook het afleveren, plaatsen en monteren van jouw keuken gebeurt door onze eigen vakmensen. Want wij willen zeker weten dat je voor de volle 100% tevreden bent. Zo kun je ook na de uitgebreide garantieperiode een beroep doen op onze service. Een prettig gevoel!

Mocht je een vraag hebben, dan horen wij dat graag. Zo kunnen we onze service nog verder verbeteren.

Heb je een vraag of werkt iets niet naar behoren? Laat het ons dan weten via het hiernaast getoonde formulier of via klantenservice@tulpkeukens.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt ook direct contact opnemen met ons klantenservice team.

Wij zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag.

Service en garantie

Stel hier je vragen
Jouw bericht
Vul uw naam in
Adresgegevens
Contactgegevens

 

Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform ons privacybeleid. Dit beleid vind je hier. Als je verder gaat met het invullen van het formulier gaan wij er vanuit dat je ons beleid hebt gelezen.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!