Adviesgesprek? Plan een afspraak!

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Plan dan eenvoudig online een adviesgesprek in. Door een afspraak in te plannen kunnen wij ruim de tijd voor u nemen en al uw wensen bespreken. 

Wilt u onze collectie ervaren? Breng dan een bezoek aan de showroom. Door de drukte kan het zijn dat er geen verkoopadviseur beschikbaar is tijdens uw bezoek. Wilt u dit graag? Plan dan een afspraak of plan in de winkel samen met onze gastvrouw een afspraak in.

Advies in de showroom

Tulp werkt graag op afspraak omdat wij u op deze manier alle aandacht kunnen geven.

  • U kunt eenvoudig online een afspraak maken
  • De agenda staat voor u open zodat u zelf kunt bepalen wanneer u een afspraak wilt plannen
  • Onze verkoopadviseurs kunnen zich voorbereiden op uw komst
  • Wij hebben ruim de tijd voor u om u zo goed mogelijk te kunnen helpen

Tijdens een afspraak met een van de verkoopadviseurs ervaart u de kennis en expertise die onze adviseurs bezitten. Samen met u maken wij een ontwerp en ontvangt u aan het eind van het gesprek een 3D ontwerp en indicatie van de kosten.

Heeft u hoge urgentie bij de aanschaf van uw nieuwe keuken of kunt u niet het gewenste tijdstip vinden voor een afspraak? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde vestiging. 

Bezoek aan showroom

Wilt u een bezoek brengen aan de showroom? Dan bent u van harte welkom. Door de drukte kan het zijn dat op het moment van uw bezoek geen verkoopadviseur beschikbaar is. U kunt dan altijd een afspraak inplannen bij de gastvrouw.

Advies aan huis

Onze verkoopadviseur komt bij u thuis wanneer het u uitkomt. De verschillende materialen, kleuren en stijlen die de verkoopadviseurs meebrengt geeft u een goed overzicht van de mogelijkheden bij Tulp.

Voor overige vragen, bijvoorbeeld over uw bestelling of levering kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Home
Keukens
Terug
Sluiten