Voor iedere ruimte de ideale keuken

Keukenopstellingen

Kies jouw ideale inrichting

Weet jij al welke keukenopstelling het beste is voor jouw nieuwe keuken? Het bepalen van de juiste keukenopstelling is belangrijk, aangezien je zo efficiënt en comfortabel mogelijk wilt koken. Bovendien moet de keukenopstelling passen in de beschikbare ruimte en jouw wensen qua werk- en opbergruimte vervullen. Wij zetten voor jou een aantal mogelijke keukenopstellingen op een rij, zodat je een idee krijgt hoe je jouw keuken zo optimaal mogelijk kunt indelen.

Multifunctioneel en praktisch

Eilandkeukens

Wil jij tijdens het koken contact blijven houden met de rest van het gezin dat aan de eettafel zit of in de woonkamer? Kies dan voor een eilandkeuken. Een eiland is niet alleen gezellig, maar ook nog eens multifunctioneel. Zo biedt een eiland meer werk- en opbergruimte en kan het dienen als bar of eettafel. Lijkt dit jou ideaal? Kies dan voor een keukenopstelling met een eiland die bij je past. 

Lees meer

Veelzijdig en compact

Rechte keukens

Een rechte keuken is de perfecte keuze wanneer je beschikt over een kleine en/of smalle ruimte. Een rechte keuken bestaat namelijk uit één rechte zijde die tegen een wand geplaatst kan worden. Zo kan een compacte ruimte toch optimaal benut worden! Wij vertellen je graag meer over deze keukenopstelling.

Lees meer

Meer opbergruimte en structuur in de keuken?

Kies voor slimme keukenkastjes

Heb jij veel kookgerei maar weinig opbergruimte? Of ben jij altijd alles kwijt in de keuken? Maak dan gebruik van slimme keukenkastjes, handig voor iedere keukenopstelling. Aan een slimme indeling beleef je namelijk veel plezier! Er zijn oneindig veel oplossingen als het gaat om het vergroten van opbergruimte in de keuken. Ben jij nieuwsgierig geworden? Lees dan hier alles over slimme keukenkastjes. Of laat je inspireren door ons gratis magazine. Het magazine staat vol met allerlei keukenopstellingen, tips en de laatste keukentrends.

Lees meer

Kruip op de designerstoel

Ontwerp je eigen keuken met de 3D-tool

  • Kies de keuken die het beste bij je past
  • Ontwerp zelf je ideale keuken
  • Krijg een realistisch beeld van jouw toekomstige keuken

Ja, ik wil mijn keuken ontwerpen

Een snufje voorpret en inspiratie met het

Gratis keukenmagazine voor thuis

  • Alle mogelijkheden van Tulp Keukens in beeld
  • Vol keukeninspiratie, handige tips en weetjes
  • Gratis thuisbezorgd

Ja, ik wil het gratis Tulp magazine