Binnenkijken bij familie den Doelder

Een fijne omgeving voor de kinderen en overal lekker eten. De familie Den Doelder verhuisde naar Terneuzen en vond daar een prachtig huis. Hun gezellige gezin én twee kippen hebben iedere dag een geweldig uitzicht op het water en daar hoort natuurlijk een warme, sfeervolle leefkeuken bij. 
“Iedereen zegt dat wij in het mooiste huis van Terneuzen wonen.”

Tulp Hoofdklasse Hockey

Met trots kunnen we – eindelijk - delen dat Tulp nu ook de Dames Hockey Hoofdklasse sponsort. Voor ons was het niet de vraag of, maar wanneer we naast de heren ook de dames mochten steunen in hun competities. En nu is het officieel: Tulp is sponsor en supplier van de KNHB tot en met seizoen 2025/2026. Het bestaande hoofd partnership die we met de Tulp Hoofdklasse Heren hadden, is dus ook verlengd.

Vernieuwde winkel Tulp Veendam

Onze showroom in Veendam is verbouwd! Van boven tot onder, compleet met nieuwe keukeninspiratie op het gebied van kleur, opstellingen en materialen.

Tips voor het stylen van jouw keuken

De keuken wordt steeds vaker een ruimte om te leven en daardoor een verlengstuk van je interieur. Keukens mogen gezien worden, daar houden we bij Tulp ook van. Daarom geeft onze keukenstyliste Sanne je een aantal tips hoe jij jouw keuken nog mooier maakt met de juiste styling.

Keukentrends 2023

Ben je aan het kijken naar de mogelijkheden voor jouw nieuwe keuken en kan je wel wat inspiratie gebruiken? Speciaal voor jou hebben we de keukentrends van 2023 op een rijtje gezet. Zo kan jij inspiratie opdoen en helpen we je bij Tulp keukens een stap dichterbij jouw unieke, op maat gemaakte keuken.

Gemaakt voor jou

Een keuken die in Nederland helemaal op maat wordt gerealiseerd voor jou. Dat doen we bij Tulp in onze eigen fabriek. Een plek waar onze makers elke dag werken aan Nederlandse keukens.

Gessi: uniek en functioneel | Tulp Keukens

Waar kranen voorheen uitsluitend functioneel waren, worden ze tegenwoordig steeds belangrijker voor de uitstraling van de keuken. Het merk Gessi heeft dit uitstekend begrepen en biedt een uniek assortiment met bijzondere kranen aan, die fungeren als echte blikvangers. Op deze pagina laten we u graag kennismaken met de diverse modellen, functionele aspecten en voordelen voor van de luxueuze Gessi kranen.

Schoonmaaktips voor de keuken | Tulp Keukens

Het schoonmaken van de keuken is belangrijk om verschillende redenen. Zo zorgt u er ten eerste voor dat u een hygiënische omgeving creëert waarin u de lekkerste gerechten bereidt. Ten tweede behoudt u door de juiste manier van schoonmaken het materiaal en daardoor ook het mooie uiterlijk van uw keuken. Het juist schoonmaken van de keuken is afhankelijk van het soort keuken dat u heeft. We zetten in deze blog een aantal schoonmaaktips voor u op een rijtje.

Gekleurde keukenkranen | Tulp keukens

Tegenwoordig zien we steeds vaker prachtige keukenkranen in verschillende kleuren terug in de keuken. Welke kleur keukenkraan u kiest is van diverse factoren afhankelijk, zoals de keukenstijl, keuken kleuren en natuurlijk uw smaak! Kunt u niet wachten om complimentjes van familie en vrienden te ontvangen? Lees dan snel verder en ontdek welke gekleurde keukenkraan bij uw keuken past.

AEG Matt Black Line | Tulp Keukens

De AEG Matt Black Line is een praktisch en stijlvolle keuze voor uw keukeninrichting. Matzwarte keukenapparaten zijn tegenwoordig razend populair in de keuken dankzij de unieke uitstraling en de praktische voordelen. De AEG Matt Black Line serie bestaat uit diverse producten die het gemak en comfort in uw keuken verhogen. Benieuwd naar de nieuwe, populaire Matt Black Line van AEG? Ontdek het hier bij Tulp Keukens.

Breng de natuur naar de keuken | Tulp Keukens

Natuurlijke materialen toepassen in de keuken is een echte aanrader. Want wat is er nu mooier dan de natuur een beetje in huis te halen? Dit kan bijvoorbeeld door te kiezen voor een houten of natuurstenen aanrechtblad of door de keuken aan te kleden met prachtige plantjes. Natuurlijke materialen in de keuken zorgen voor veel warmte en sfeer in uw woning. Benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen van natuurlijke materialen in de keuken? Lees dan verder en laat u inspireren!

Wat is de juiste werkbladhoogte in uw keuken? | Tulp Keukens

Wanneer u een nieuwe keuken gaat uitzoeken, is het belangrijk om te letten op de juiste werkbladhoogte. Ieder persoon is uniek en heeft unieke wensen. Wij geven u daarom graag informatie over welke hoogte aanrechtblad het beste bij u past. Lees dus snel verder en leer meer over waar u op moet letten bij de aanschaf van een nieuw keukenblad. 

Hoge keukenkasten | Tulp Keukens

Hoge keukenkasten bieden de oplossing voor een veel voorkomend probleem. Namelijk het aanrecht dat vol staat met kruidenpotjes en kookproducten. Wanneer u kiest voor hoge keukenkasten, kiest u voor een efficiënte inrichting en extra opbergruimte in uw keuken. Hoge keukenkasten benutten namelijk optimaal de ruimte door de hoogte in te werken. Deel de hoge keukenkasten in naar wens met bijvoorbeeld lades, deuren en keukenfronten en berg uw keukengerei en apparaten netjes op uit het zicht. Wilt u weten wat de mogelijkheden en voordelen zijn van hoge keukenkasten? Lees dan verder en laat u inspireren!

BORA X Pure | Tulp Keukens

De keuken is een plek waar u veel tijd doorbrengt. Ergonomie van de keuken is dan ook erg belangrijk. Een keuken met ergonomie is zo ontworpen dat u uw lichaam zo min mogelijk belast. Een goed ontwerp begint bij de indeling van de werkruimte en de plaats van keukenapparatuur. Er wordt hierbij ook rekening gehouden met de lengte van de gebruikers in de keukens. Tulp Keukens geeft u graag ergonomische tips voor uw keuken.