Alles voor jouw keuken en het koken

Tulp blog 'inspiratie voor thuis'

Gekleurde keukenkranen | Tulp keukens

Tegenwoordig zien we steeds vaker prachtige keukenkranen in verschillende kleuren terug in de keuken. Welke kleur keukenkraan u kiest is van diverse factoren afhankelijk, zoals de keukenstijl, keuken kleuren en natuurlijk uw smaak! Kunt u niet wachten om complimentjes van familie en vrienden te ontvangen? Lees dan snel verder en ontdek welke gekleurde keukenkraan bij uw keuken past.

Woerden

Onze showroom in Woerden is compleet vernieuwd! Met meer dan 30 nieuwe keukens willen onze adviseurs laten zien dat de mogelijkheden op keukengebied oneindig zijn.

Schoonmaaktips voor de keuken | Tulp Keukens

Het schoonmaken van de keuken is belangrijk om verschillende redenen. Zo zorgt u er ten eerste voor dat u een hygiënische omgeving creëert waarin u de lekkerste gerechten bereidt. Ten tweede behoudt u door de juiste manier van schoonmaken het materiaal en daardoor ook het mooie uiterlijk van uw keuken. Het juist schoonmaken van de keuken is afhankelijk van het soort keuken dat u heeft. We zetten in deze blog een aantal schoonmaaktips voor u op een rijtje.

Gessi: uniek en functioneel | Tulp Keukens

Waar kranen voorheen uitsluitend functioneel waren, worden ze tegenwoordig steeds belangrijker voor de uitstraling van de keuken. Het merk Gessi heeft dit uitstekend begrepen en biedt een uniek assortiment met bijzondere kranen aan, die fungeren als echte blikvangers. Op deze pagina laten we u graag kennismaken met de diverse modellen, functionele aspecten en voordelen voor van de luxueuze Gessi kranen.

Wat is de juiste werkbladhoogte in uw keuken? | Tulp Keukens

Wanneer u een nieuwe keuken gaat uitzoeken, is het belangrijk om te letten op de juiste werkbladhoogte. Ieder persoon is uniek en heeft unieke wensen. Wij geven u daarom graag informatie over welke hoogte aanrechtblad het beste bij u past. Lees dus snel verder en leer meer over waar u op moet letten bij de aanschaf van een nieuw keukenblad. 

Breng de natuur naar de keuken | Tulp Keukens

Natuurlijke materialen toepassen in de keuken is een echte aanrader. Want wat is er nu mooier dan de natuur een beetje in huis te halen? Dit kan bijvoorbeeld door te kiezen voor een houten of natuurstenen aanrechtblad of door de keuken aan te kleden met prachtige plantjes. Natuurlijke materialen in de keuken zorgen voor veel warmte en sfeer in uw woning. Benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen van natuurlijke materialen in de keuken? Lees dan verder en laat u inspireren!

Hoge keukenkasten | Tulp Keukens

Hoge keukenkasten bieden de oplossing voor een veel voorkomend probleem. Namelijk het aanrecht dat vol staat met kruidenpotjes en kookproducten. Wanneer u kiest voor hoge keukenkasten, kiest u voor een efficiënte inrichting en extra opbergruimte in uw keuken. Hoge keukenkasten benutten namelijk optimaal de ruimte door de hoogte in te werken. Deel de hoge keukenkasten in naar wens met bijvoorbeeld lades, deuren en keukenfronten en berg uw keukengerei en apparaten netjes op uit het zicht. Wilt u weten wat de mogelijkheden en voordelen zijn van hoge keukenkasten? Lees dan verder en laat u inspireren!

AEG Matt Black Line | Tulp Keukens

De AEG Matt Black Line is een praktisch en stijlvolle keuze voor uw keukeninrichting. Matzwarte keukenapparaten zijn tegenwoordig razend populair in de keuken dankzij de unieke uitstraling en de praktische voordelen. De AEG Matt Black Line serie bestaat uit diverse producten die het gemak en comfort in uw keuken verhogen. Benieuwd naar de nieuwe, populaire Matt Black Line van AEG? Ontdek het hier bij Tulp Keukens.

BORA X Pure | Tulp Keukens

De keuken is een plek waar u veel tijd doorbrengt. Ergonomie van de keuken is dan ook erg belangrijk. Een keuken met ergonomie is zo ontworpen dat u uw lichaam zo min mogelijk belast. Een goed ontwerp begint bij de indeling van de werkruimte en de plaats van keukenapparatuur. Er wordt hierbij ook rekening gehouden met de lengte van de gebruikers in de keukens. Tulp Keukens geeft u graag ergonomische tips voor uw keuken.

Praktische lade indelingen | Tulp Keukens

Graaien in de lade op zoek naar de dunschiller, stompe messen of u juist bezeren aan een scherp mes, drie potjes tijm of vijf verschillende kurkentrekkers. Is dit voor u herkenbaar? Dan wordt het hoog tijd dat u eens gaat kijken hoe u de keukenlades efficiënter kunt indelen.

Ergonomie in de keuken | Tulp Keukens

De keuken is een plek waar u veel tijd doorbrengt. Ergonomie van de keuken is dan ook erg belangrijk. Een keuken met ergonomie is zo ontworpen dat u uw lichaam zo min mogelijk belast. Een goed ontwerp begint bij de indeling van de werkruimte en de plaats van keukenapparatuur. Er wordt hierbij ook rekening gehouden met de lengte van de gebruikers in de keukens. Tulp Keukens geeft u graag ergonomische tips voor uw keuken.

Inspiratie nodig? Kom langs in een van de showrooms | Tulp Keukens

Heeft u hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.

  • Binnen 3 dagen in uw brievenbus
  • Boordevol inspiratieve keukenopstellingen
Home
Keukens
Terug
Sluiten