Onze nieuwe showroom in Wassenaar

Onze showroom in Wassenaar is geopend! Een compleet nieuwe winkel met twee verdiepingen waar je inspiratie kan komen opdoen op het gebied van kleur, indelingen en materialen. Ontdek hoe jouw op maat gemaakte Tulp keuken in Nederland speciaal voor jou wordt gerealiseerd, want bij Tulp is alles mogelijk. Dit gebeurt allemaal in onze eigen fabriek, waar onze vakmensen elke dag werken aan unieke Nederlandse keukens. Kom langs voor een kopje koffie in onze ruime showroom in Wassenaar, waar al jouw ideeën werkelijkheid kunnen worden.

Binnenkijken bij Lisan en Pim

Kijk met ons binnen bij Lisan en Pim, die afgelopen december hun woning in IJsselstein kochten. In dit mooie dorp onder de rook van Utrecht onderhouden zij een vleesveebedrijf. Daarnaast heeft Lisan haar eigen bedrijf in het trainen van paarden en werkt zij een aantal dagen per week op de Universiteit van Utrecht bij de opleiding diergeneeskunde. Ze hebben op verschillende manieren inspiratie opgedaan voor het samenstellen van de keuken. Lisan geeft aan dat ze na het opdoen van inspiratie een duidelijk beeld had van wat zij wilde. 

Binnenkijken bij Rogier Groen

Kijk met ons binnen bij Rogier Groen, die twee jaar geleden zijn woning in Zwijndrecht heeft gekocht. Nadat hij een groot deel van zijn leven op De Meent in Rotterdam heeft gewoond wilde hij graag een wat rustigere en meer ontspannen plek. Na een flinke verbouwing is zijn nieuwe woning onder de rook van Rotterdam zo goed als af, waarbij zijn Tulp keuken het paradepaardje van zijn huis is.

Speciaal voor jou: de keukentrends van 2024

Wat gaan we volgend jaar zien op het gebied van keukens? Natuurlijke kleuren en transparantie staan centraal. Bij Tulp is een keuken altijd speciaal gemaakt voor jou, maar om je op weg te helpen hebben we de trends van 2024 voor je verzameld.

Binnenkijken bij Maartje Paumen

Welkom in de inspirerende keuken van Maartje Paumen, waar passie, toewijding en een smaak voor succes samenkomen. Als voormalige Nederlandse hockeyster, Olympisch medaillewinnaar en succesvolle coach neem Maartje je, samen met haar vriendin Savanah, mee in haar Tulp keuken!



 

De moderne en sfeervolle keuken bij de familie Vlaskamp - Erentreich

Een keuken die de open ruimte van het huis met elkaar verbindt, dat is waar Pascal en Ursula écht van droomden. ‘’Een keuken waar we de rest van ons leven plezier van kunnen hebben.’’

Warme luxe met een bronzen keuken

Alsof je de zon in huis haalt: een bronzen keuken is een warme tint binnen de metallic kleuren, tussen koper en goud in. Het is een chique kleur die je keuken een bijzondere uitstraling geeft en past bij zowel een modern als klassiek interieur. Dat maakt het de ideale kleur om mee te combineren. En door te kiezen voor brons voeg je op een eenvoudige manier een vleugje luxe toe.

Binnenkijken bij Seve van Ass

In het hart van Amsterdam hebben Seve en Barbara een huis gevonden waar ze helemaal verliefd op zijn. Inmiddels verloofd en vol plannen voor hun naderende bruiloft, laten Seve en Barbara ons binnen in hun prachtige huis. Het bruisende Amsterdam fungeert als het decor voor hun verhaal. “Het is een ontmoetingsplek van oude en nieuwe vrienden.” Met Barbara's werk als advocaat en Seve's drukke hockeyagenda, is Amsterdam de perfecte uitvalsbasis.

Natuurlijke materialen in de keuken

De keuken; het kloppende hart van ons huis. Hier bereiden we niet alleen onze maaltijden, maar het is ook een plek om samen te komen met familie en vrienden. Juist daarom is het belangrijk dat deze ruimte niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk is. Een geweldige manier om dit te bereiken is door gebruik te maken van natuurlijke materialen in je keukenontwerp. In deze blog laten we zien welke natuurlijke materialen er zijn en waarom deze een perfecte keuze zijn voor jouw duurzame én stijlvolle keuken van Tulp Keukens.

Zuivere lucht met Plasmamade

Goed voor je portemonnee, goed voor je gezondheid: PlasmaMade E-filter.
Grote beloftes. En die maken we gewoon waar. We leggen het je uit: in je keuken zit een afzuigkap of een afzuigsysteem in de kookplaat. Lucht die naar buiten gaat neemt warmte mee waardoor je verwarming extra stookt. Als je afzuigsysteem de lucht binnenhoudt door recirculatie, hou je de warmte binnen. Beter. De normale filters halen de kookluchtjes uit de lucht en klaar. Zo werken vrijwel alle afzuigsystemen op dit moment.

Binnenkijken bij familie den Doelder

Een fijne omgeving voor de kinderen en overal lekker eten. De familie Den Doelder verhuisde naar Terneuzen en vond daar een prachtig huis. Hun gezellige gezin én twee kippen hebben iedere dag een geweldig uitzicht op het water en daar hoort natuurlijk een warme, sfeervolle leefkeuken bij. 
“Iedereen zegt dat wij in het mooiste huis van Terneuzen wonen.”

De groene keuken van Tulp

Een keuken die een duurzamere keuze is voor de natuur. Dat is de groene keuken van Tulp. Bij Tulp houden we van de natuur en vinden we duurzaamheid belangrijk. Daarom zetten we ons continu in om jouw Tulp nog groener te maken. Zo maken we de wereld samen steeds een beetje beter.

Zomers nagenieten

Je kent dat gevoel wel - die warme zomeravonden waarop de zon langzaam ondergaat en je nog steeds in je tuin zit te genieten. Een seizoen dat smeekt om buiten te zijn, te genieten van de warme bries en te ontspannen in de verkoelende schaduw. Waarom zouden we dat zomergevoel niet naar binnen kunnen brengen, rechtstreeks naar onze keukens? Met een prachtige keuken van Tulp, een heerlijk zomers recept en een gekoelde wijn voor een vleugje verfrissing bundel je het gevoel van de eindeloze zomer in jouw keuken. 

Binnenkijken bij Jans en Linda

Aan de rand van het Drentse dorpje Beilen wonen Jans en Linda samen met hun drie kids en twee honden in een mooi vrijstaand huis. Een huis dat op een speciale manier tot stand kwam. Samen met de buurjongen, die bouwkundig tekenaar is, maakten ze het ontwerp. Het uitgangspunt was de keuken, die Tulp Keuken op maat voor ze maakte.