Aanrechtbladen Tulp Keukens

Aanrechtbladen

Bekijk alle typen aanrechtbladen

Keukenbladen van natuurlijke materialen

Tulp Keukens heeft in haar eigen fabriek een focus op aanrechtbladen van natuurlijke komaf. Deze materialen zijn vaak zeer hard (o.a. graniet, composiet) en geven dankzij hun unieke uiterlijk iedere keuken een persoonlijke touch. Uiteraard levert Tulp Keukens ook de bekende kunststof aanrechtbladen die nog steeds populair zijn in veel huishoudens. Hieronder vindt u informatie over de diverse typen aanrechtbladen die Tulp Keukens bij haar keukens levert. Mocht u meer willen weten, dan kunt u doorklikken voor meer informatie. Uiteraard vertellen de adviseurs in onze winkels u ook graag meer over onze keukenbladen.

Granieten aanrechtblad

Granieten aanrechtbladen geven een luxe uitstraling aan uw keuken. Het materiaal is zowel schok- als krasbestendig en kan daarom ook wel tegen een stootje. Net als andere natuurproducten is ieder granieten keukenblad uniek in zijn kleur en patroon.

 

Composieten aanrechtblad

Composieten keukenbladen bestaan uit een mengsel van gerecycled graniet, hars en pigment. Net als bij graniet is er sprake van een zeer hard materiaal dat zowel schok- als krasbestendig is. Omdat composiet een natuurproduct is, is elk composieten aanrechtblad uniek. We vertellen u graag alles over composieten keukenbladen.

Fenix aanrechtblad

Fenix is nog een redelijk nieuw materiaal in de keuken. Het is echter een zeer goed materiaal dankzij zijn stevigheid. Fenix heeft een stijlvolle, matte look, wat een prachtige toevoeging is aan een moderne keuken. Dankzij de speciale nanotechcoating zijn vingerafdrukken niet zichtbaar. Wij vertellen u graag meer over fenix in uw keuken.

Marmeren aanrechtblad

Marmeren keukenbladen geven een luxe keuken een klassieke tintje waardoor het geheel een stijlvolle uitstraling krijgt. Ontdek de unieke aderpatronen die horen bij een natuurproduct als marmer. Meer weten? Wij vertellen u graag alles over marmer in uw keuken.

Keramieken aanrechtblad

Keramiek komt in verschillende vormen voor in de hedendaagse keuken. Naast in werkbladen wordt keramiek ook gebruikt als materiaal voor gootstenen. Het materiaal is erg hard en daardoor een geliefde keuze in veel Nederlandse keukens. Kom hier meer te weten over keramieken keukenbladen.

Betonnen aanrechtblad

Houdt u van een industriële uitstraling in uw keuken? Of wilt u een moderne keuken combineren met een robuuste uitstraling? Dan is de kans groot dat een betonnen aanrechtblad compleet in uw straatje valt. Doordat beton wordt gegoten, is elke vorm en afmeting mogelijk. Bekijk hier de diverse voordelen van beton.

Heeft u hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.

  • Binnen 3 dagen in uw brievenbus
  • Boordevol inspiratieve keukenopstellingen
Home
Terug
Sluiten