Handgemaakt bij Tulp Keukens

Unieke keukens, uit eigen fabriek

Neem een kijkje achter de schermen

Een kijkje achter de schermen

Het hele productieproces, van ontwerp tot afwerking, vindt plaats in de Tulp-fabriek in Rijssen. Snel, efficiënt en exact volgens uw unieke wensen. Wat uw keukenwensen ook zijn, Tulp Keukens is er met een eigen zagerij, meubelmakerij én lakstraat. Puur maatwerk én vakmanschap.

Het geheim van de smid? Passie voor het vak! Als iets met de hand gezaagd, geschuurd, gepolijst of gelakt moet worden, dan gebeurt dat. Onze perfectionistische meubelmakers, echte alleskunners, werken aan de meest innovatieve keukens van Nederlandse hand, met internationale allure. Misschien binnenkort wel aan uw ideale keuken...

* Wegens corona zijn er dit jaar geen fabrieksdagen meer. We hopen u snel weer te kunnen verwelkomen in onze fabriek 

Gemaakt voor jou. Gemaakt in eigen fabriek.

Het hele productieproces, van ontwerp tot afwerking, vindt plaats in de Tulp-fabriek in Rijssen. Snel, efficiënt en exact volgens jouw unieke wensen. Wat je ook wil, Tulp Keukens is er met een eigen zagerij, meubelmakerij én lakstraat. Puur maatwerk én vakmanschap.

Het geheim van de smid bij Tulp Keukens

Tulp, de Nederlandse keuken

Passie voor het vak! Als iets met de hand gezaagd, geschuurd, gepolijst of gelakt moet worden, dan gebeurt dat. Onze perfectionistische meubelmakers, echte alleskunners, werken aan de meest innovatieve keukens van Nederlandse hand, met internationale allure. Misschien binnenkort wel aan jouw ideale keuken... 

De rijke geschiedenis van Tulp Keukens

1979
1992
1995
1999
2002
2016
2017
2018
Een oude garage in Rijssen

Een oude garage in Rijssen is waar het allemaal begon. Twee jaar later, in 1979, werd Tulp Keukens officieel opgericht door Cees Hoeflaak. In de eerstvolgende jaren kocht Tulp de keukens in en werden alle extra’s voor de keukens in eigen fabriek gemaakt.

Opening van de eerste showroom

Sinds 1992 komen alle keukens van Tulp uit eigen fabriek, waar maatwerk en puur vakmanschap samenkomen. In dit jaar opende ook de allereerste keukenshowroom in Rijssen. Later in de jaren ‘90 werden er ook de showrooms in Barneveld en Goes aan toegevoegd.

Groei van de Tulp fabriek

In 1995 werd de fabriek voorzien van een borstelmachine en lakstraat. Later kwam daar ook een opdeelzaag, een computergestuurde freesmachine en een kastenpers bij. Deze waardevolle toevoegingen aan het productieproces zorgden voor een verbreding van de mogelijkheden en maakten nog meer maatwerk mogelijk. De fabriek groeide in kwaliteit en professionaliteit.

Verhuizing van fabriek en showroom

In 1999 vond een verhuizing plaats. De fabriek en de showroom verhuisden beide van de Spinnerstraat en de Spoelstraat naar het huidige pand aan de Ambachtstraat.

Nieuwe Tulp vestigingen

Sinds de verhuizing zijn er veel nieuwe Tulp showrooms geopend. Inmiddels zijn dat er twaalf verspreid door heel Nederland. Grote vestigingen vind je bijvoorbeeld in Villa Arena Amsterdam, het Alexandrium Shopping Center in Rotterdam, Amersfoort en Woerden.

Tulp Keukens Breda

In 2016 opende een nieuwe Tulp keukenshowroom in Breda aan de Kruisvoort. Hier vind je boordevol keukeninspiratie in de vele showroomkeukens.

Tulp Keukens Waalwijk

Sinds 2017 is de nieuwe vestiging van Tulp Keukens in Waalwijk geopend aan de Professor Zeemanweg. In deze ruim opgezette showroom ontdek je keukens in vele stijlen, kleuren en opstellingen.

Drie nieuwe showrooms

In 2018 worden de showrooms in Amersfoort, Rotterdam en Rijssen verbouwd. Dit brengt het totale aantal vestigingen van Tulp Keukens op 12.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten