Volledige keukens tegen voordelige prijzen

Showroomkeuken uitverkoop

Showroomkeukens

Een showroomkeuken is een goedkoper alternatief voor een volledig nieuwe keuken. Als je iets minder te besteden hebt en toch een nieuwe keuken wil met alles erop en eraan, dan is een showroomkeuken een ideale oplossing. Lees hier meer over dit type keukens bij Tulp Keukens.

Wat is een showroomkeuken?

Als een keuken een tijd in een showroom heeft gestaan, vervangen we deze door een nieuwe variant. Om plaats te maken voor de nieuwe keuken, verkopen we de zogenaamde ‘oude’ keuken, ook wel de showroomkeuken genoemd, tegen een goedkopere prijs.

De voordelen van een showroomkeuken

Het kopen van een showroomkeuken heeft een aantal voordelen:

  • Scherpe prijs. De scherpe prijs is het grootste voordeel van een showroomkeuken. De korting bij Tulp Keukens kan wel oplopen tot vijftig procent. 
  • Je hebt alles in een. Bij de aankoop van een showroomkeuken hoef je geen extra spullen, zoals apparatuur, aan te schaffen. De accessoires en keukenapparatuur zitten namelijk allemaal bij deze keukens en bij de prijs inbegrepen. Bovendien is de keukenapparatuur die bij de showroomkeukens van Tulp Keukens zit, ongebruikt.
  • What you see is what you get. Bij de aankoop van een showroomkeuken weet je precies wat je krijgt voor je geld. In de showroom krijg je namelijk een goed beeld van hoe jouw keuken eruit ziet. Dat is wel anders als je eerst een keuken laat ontwerpen. 
  • Luxere apparatuur. Ten slotte is de apparatuur vaak iets luxer dan normaal. En mocht  deze toch niet helemaal naar je zin zijn? Dan kan de apparatuur bij Tulp Keukens naar keuze vervangen worden! 

Maak een afspraak

 Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, maar heb je weinig te besteden? Kies dan voor een showroomkeuken van Tulp Keukens. Maak een afspraak om in een van onze vestigingen onze keukens te komen bezichtigen. De afspraak is gratis en vrijblijvend.