Keukenapparaten van elk merk

Keukenapparatuur

Genoeg ruimte voor al je plannen

1. Kookplaten

Bij het uitzoeken van een nieuwe kookplaat komen veel keuzes kijken. Het is van belang dat een kookplaat aansluit bij jouw persoonlijke wensen en leefsituatie. Heb je kinderen en stel je veiligheid voorop? Dan is een inductiekookplaat wellicht wat je zoekt. Of wil je juist gebruik maken van de natuurlijkste manier van koken? Dan is koken op gas de beste keus. Keramisch koken kan weer de oplossing bieden wanneer je geen gas tot je beschikking hebt en helaas niet beschikt over een groot budget. Voor elke wens bieden we een geschikte kookplaat.

Meer over kookplaten

Makkelijk en snel schoon servies

2. Vaatwassers

Afwassen is voor veel mensen een vervelend klusje en daarom biedt de vaatwasser vaak een uitkomst. Bij het aanschaffen van een vaatwasser komen veel keuzes kijken. Zo kan je kiezen uit een vrijstaande, onderbouw- of inbouwvaatwasser die alle drie weer verkrijgbaar zijn in verschillende energieklasses. De energieklasse is niet alleen belangrijk voor het milieu, maar ook voor je energierekening. Ook verschillen vaatwassers als het gaat om de programma’s en extra functies die het gebruikersgemak aanzienlijk kunnen vergroten.

Meer over vaatwassers

Een snufje voorpret en inspiratie met het

Gratis keukenmagazine voor thuis

  • Alle mogelijkheden van Tulp Keukens in beeld
  • Vol keukeninspiratie, handige tips en weetjes
  • Gratis thuisbezorgd

Ja, ik wil het gratis Tulp magazine

Jouw keukenapparaten graag combineren?

Rene Swager

Vestigingsmanger Tulp Amersfoort

Plan hier je afspraak

Ontdooien, opwarmen, grillen en hetelucht

3. Ovens & magnetrons

Met behulp van de juiste oven en/of magnetron bereid je de heerlijkste gerechten in je keuken. Een bakoven is dankzij het specialistische ontwerp uitermate geschikt om meerdere gerechten in te bakken. Een magnetron is daarentegen weer handig om snel en gemakkelijk kliekjes, melk en ander voedsel op te warmen. Kies voor een combimagnetron wanneer je de beste functies van beide apparaten wilt combineren. Ben je een echte kookliefhebber en wil je dat de vitaminen en mineralen bewaard blijven? Dan is een stoomoven iets voor jou. Dankzij de stoomfunctie behoud je de kleur en de vorm het beste. Welk apparaat past het beste bij jou? Lees hier alles over ovens en magnetrons.

Meer over ovens & magnetrons

Bewaar je eten en drank koel

4. Koel- en vrieskasten

Een koel- en/of vrieskast is voor veel mensen onmisbaar. Iedereen wil graag de mogelijkheid hebben om zijn eten en drank koel te bewaren of ijs en kliekjes invriezen. Bij de aanschaf van een koelkast moet je letten op de juiste grootte, indeling, energieklasse, geluidsniveau en de aan- of afwezigheid van een vriesgedeelte. Wanneer je veel ruimte nodig hebt voor je ingevroren producten kun je ook kiezen voor een aparte vrieskast. Wil je van je koelkast een eyecatcher in je keuken maken? Kies dan voor een Amerikaanse koelkast die zich kenmerkt door het stoere en aantrekkelijke design. Welke koel- of vrieskast past het beste bij jouw huishouden? Lees hier meer over verschillende soorten koel- en vrieskasten.

Meer over koel- en vrieskasten

Voorkom onfrisse geurtjes in je keuken

5. Afzuigkappen

Een goede afzuigkap is van essentieel belang om kookgeurtjes te voorkomen en de lucht in de keuken te zuiveren. Afzuigkappen zijn er in alle soorten en maten. Zo nemen schouwkappen veel ruimte in en zijn daardoor aanwezig. Het design moet aansluiten bij je keukenstijl. Heb je liever dat de afzuigkap niet meteen in het oog springt? Kies dan voor een tussenbouw, onderbouw of plafondafzuigkap. Daarnaast zijn downdraft afzuigsystemen zeer geschikt wanneer je een hoog plafond hebt of graag een minimalistische look wilt creëren in de keuken. Dit afzuigsysteem bevindt zich in het aanrechtblad. Lees verder en ontdek welke afzuigkap het beste past bij jouw persoonlijke wensen.

Meer over afzuigkappen

Bij Tulp vind je alleen topmerken

Apparatuur van elk merk

Om je keuken van de beste keukenapparatuur te voorzien, beschikt Tulp over een breed assortiment aan keukenapparatuur van verschillende merken. ATAG, BORA, Bauknecht, Bosch, Novy en Whirlpool zijn hier voorbeelden van. Allemaal op zichzelf staande merken met één overeenkomst: het zijn A-merken van topkwaliteit. Dankzij de buitengewoon hoge kwaliteit en het gebruik van de nieuwste technieken ben je verzekerd van jarenlang kookplezier. Wil je meer weten over een specifiek merk of juist over de verschillen tussen de merken? Kom dan langs in één van onze vestigingen. Onze adviseurs kunnen je als de beste helpen om de apparatuur in jouw nieuwe keuken goed af te stemmen op je persoonlijke wensen.