Keukenapparatuur

Keukenapparatuur

Keukenapparaten van elk merk

Bekijk alle topmerken en apparaten bij Tulp Keukens

Kookplaten

Genoeg ruimte voor al uw plannen

Bij het uitzoeken van een nieuwe kookplaat komen veel keuzes kijken. Het is van belang dat een kookplaat aansluit bij uw persoonlijke wensen en leefsituatie. Heeft u kinderen en stel uw veiligheid voorop? Dan is een inductiekookplaat wellicht wat u zoekt. Of wilt u juist gebruik maken van de natuurlijkste manier van koken? Dan is koken op gas de beste keus. Keramisch koken kan weer de oplossing bieden wanneer u geen gas tot uw beschikking heeft en helaas niet beschikt over een groot budget. Voor elke wens bieden we een geschikte kookplaat.

Vaatwassers

Makkelijk en snel schoon servies

Afwassen is voor veel mensen een vervelend klusje en daarom biedt de vaatwasser vaak een uitkomst. Bij het aanschaffen van een vaatwasser komen veel keuzes kijken. Zo kunt u kiezen uit een vrijstaande, onderbouw- of inbouwvaatwasser die alle drie weer verkrijgbaar zijn in verschillende energieklasses. De energieklasse is niet alleen belangrijk voor het milieu, maar ook voor uw energierekening. Ook verschillen vaatwassers als het gaat om de programma’s en extra functies die het gebruikersgemak aanzienlijk kunnen vergroten.

Ovens en magnetrons

Ontdooien, opwarmen, grillen en hetelucht

Met behulp van de juiste oven en/of magnetron bereidt u de heerlijkste gerechten in uw keuken. Een bakoven is dankzij het specialistische ontwerp uitermate geschikt om meerdere gerechten in te bakken. Een magnetron is daarentegen weer handig om snel en gemakkelijk kliekjes, melk en ander voedsel op te warmen. Kies voor een combimagnetron wanneer u de beste functies van beide apparaten wilt combineren. Bent u een echte kookliefhebber en wilt u dat de vitaminen en mineralen bewaard blijven? Dan is een stoomoven iets voor u. Dankzij de stoomfunctie behoudt u de kleur en de vorm het beste. Welk apparaat past het beste bij i? Lees hier alles over ovens en magnetrons.

Koel- en vrieskasten

Bewaar uw eten en drank koel

Een koel- en/of vrieskast is voor veel mensen onmisbaar. Iedereen wil graag de mogelijkheid hebben om zijn eten en drank koel te bewaren of ijs en kliekjes invriezen. Bij de aanschaf van een koelkast moet u letten op de juiste grootte, indeling, energieklasse, geluidsniveau en de aan- of afwezigheid van een vriesgedeelte. Wanneer u veel ruimte nodig hebt voor uw ingevroren producten kunt u ook kiezen voor een aparte vrieskast. Wilt u van uw koelkast een eyecatcher in uw keuken maken? Kies dan voor een Amerikaanse koelkast die zich kenmerkt door het stoere en aantrekkelijke design. Welke koel- of vrieskast past het beste bij uw huishouden? Lees hier meer over verschillende soorten koel- en vrieskasten.

Afzuigkappen

Voorkom onfrisse geurtjes in uw keuken

Een goede afzuigkap is van essentieel belang om kookgeurtjes te voorkomen en de lucht in de keuken te zuiveren. Afzuigkappen zijn er in alle soorten en maten. Zo nemen schouwkappen veel ruimte in en zijn daardoor aanwezig. Het design moet aansluiten bij uw keukenstijl. Hebt u liever dat de afzuigkap niet meteen in het oog springt? Kies dan voor een tussenbouw, onderbouw of plafondafzuigkap. Daarnaast zijn downdraft afzuigsystemen zeer geschikt wanneer u een hoog plafond hebt of graag een minimalistische look wilt creëren in de keuken. Dit afzuigsysteem bevindt zich in het aanrechtblad. Lees verder en ontdek welke afzuigkap het beste past bij uw persoonlijke wensen.

Gasfornuizen

Koken op traditionele wijze

Koken op een gasfornuis wordt nog altijd gezien als de meest traditionele en pure vorm van koken. Bovendien wordt gas nog steeds in veel Nederlandse huishoudens gebruikt. Alle voordelen ontdekken van koken op gas? Klik dan door en lees verder.

Erkend dealer apparatuurmerken
Keukenadviseur Tulp Keukens

Jouw keukenapparaten graag combineren?

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor keukenapparatuuur? Onze adviseurs laten je graag zien welke opties er zijn en hoe de apparatuur werkt. Maak een afspraak, zodat je samen met een van onze deskundige adviseurs ontdekt welke keukenapparatuur het beste bij je past.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten