De budgetplanner geeft inzicht

Bent u benieuwd wat uw ideale keuken kost? Onze budgetplanner geeft u razendsnel inzicht. Kies uw opstelling, werkblad, apparatuur en accessoires en ontvang binnen enkele minuten een vrijblijvende prijsindicatie.

  • Stel uw ideale keuken samen
  • Richt de keuken volgens uw unieke wensen in
  • Ontvang binnen enkele minuten een prijsindicatie

Budgetplanner

Aanhef*
 *

 

Wij verwerken uw persoonsgegevens conform ons privacybeleid. Dit beleid vindt u hier. Als u verder gaat met het invullen van het formulier gaan wij er vanuit dat u ons beleid heeft gelezen.

Welke elementen bepalen de prijs van een keuken?

Hoeveel kost een nieuwe keuken? Dat is afhankelijk van verschillende elementen, die we hieronder voor u op een rijtje zetten.

De ruimte
Heeft u een royale keukenruimte of juist een wat kleinere keuken? De afmetingen van de ruimte spelen een rol in de uiteindelijke prijs van uw keuken. Hoe meer keuken u wilt, hoe hoger de kosten doorgaans zijn. Daarnaast speelt het ook een rol of uw keukenruimte al oud is of dat het een nieuwbouw ruimte is. De kosten van een keuken in een nieuwbouw ruimte kunnen wat voordeliger uitpakken, omdat hier de aansluitingen vaak al goed op orde zijn en hier soms wat dat betreft niks in aangepast hoeft te worden.

Mate van luxe
Gaat u voor de nieuwste en meest luxe materialen? Hier hangt vaak wel een prijskaartje aan. Luxe materialen zijn vaak wat arbeidsintensiever en gemaakt van duurder materiaal. U zorgt hiermee voor een elegante en unieke uitstraling, waardoor het voor u wellicht de prijs waard maakt. Een wat kleiner budget? Geen zorgen, met materialen die wat vriendelijker zijn voor de portemonnee kunt u nog steeds een stijlvolle en chique ogende keuken creëren.

Apparatuur
Hetzelfde geldt voor de apparatuur: er is een grote variëteit aan keukenapparatuur merken die in verschillende prijsklassen liggen. Wilt u het nieuwste van het nieuwste op het gebied van keukenapparatuur of vindt u het merk niet per se heel belangrijk? De apparatuur heeft ook veel invloed op wat een nieuwe keuken kost.

Werkblad
Het werkblad is ook een belangrijke factor in de prijs van uw nieuwe keuken. Zo is bijvoorbeeld een rvs of kunststof blad voordeliger dan een keramiek, beton of glazen aanrechtblad.

Plaatsing
Een belangrijk punt wat u niet moet vergeten is het plaatsen van de keuken, dit wordt ook opgeteld bij de totale keukenprijs. Bekijk daarom ook goed wat de kosten van een keuken plaatsen zijn. 

Wat kost een keuken gemiddeld?

De kosten van een keuken variëren erg. Wat kost een gemiddelde keuken dan? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven omdat iedereen verschillende wensen heeft. De prijs van de keuken is afhankelijk van onder andere het werkblad, de kasten en de apparatuur. Een keuken is echt maatwerk en dat de gemiddelde kosten van een keuken zijn sterk afhankelijk van wat uw eisen zijn. Wilt u weten wat er mogelijk is binnen uw budget? Maak dan gebruik van onze keuken budgetplanner.

Zo berekent u de prijs van uw keuken

Bent u benieuwd naar de kosten van uw nieuwe keuken? Wij helpen graag bij uw keuken prijs berekenen. Met onze keuken budgetplanner kunt u binnen een mum van tijd uw keuken kosten berekenen. Op basis van uw wensen en onze keuken prijzen wordt met deze handige tool de prijs van uw nieuwe keuken bepaald. Spreekt u liever iemand in het echt om de kosten van uw keuken te berekenen? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs, zij nemen met plezier alle tijd voor u. 

Home
Keukens
Terug
Sluiten