Koelkast

Koelkasten en vriezers

Lees meer over de koelkasten en vriezers van Tulp Keukens

Ontdek ook onze andere keukenapparaten

1. Een koelkast is één van de belangrijkste keukenapparaten

In de koelkast houdt u producten langer vers en houdbaar. Het is een noodzakelijk apparaat dat uw eten en drinken lekker koel houd. Wanneer u er een gaat aanschaffen is het van belang om op een aantal dingen te letten, zoals de grootte van de koelkast. Een inhoud van 150 tot 250 liter is genoeg voor gezinnen van vier tot vijf personen. Ook de indeling is belangrijk. Let bijvoorbeeld op of er genoeg (verstelbare) plateaus, groentelades en flessenrekken aanwezig zijn. Met een goede indeling en grootte kunt u echt optimaal genieten van de koelkast. Niets is natuurlijk zo vervelend als dat u uw producten niet in uw koelkast kunt opbergen, omdat die niet groot genoeg is.

2. Energiezuinig en stil

Koelkasten zijn tegenwoordig al een stuk energiezuiniger. Wilt u de meest energiezuinige koelkast? Kies er dan een met een energieklasse van A+++. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook nog eens voor uw portemonnee. Daarnaast zijn inbouwkoelkasten het stilst en maken de Amerikaanse koelkasten meer lawaai wanneer deze aanstaan. Wel haalt u met een Amerikaanse koelkast een echte eyecatcher in huis.

 

 

3. De koelkast als eyecatcher in uw keuken

Een Amerikaanse koelkast trekt de aandacht in uw keuken door het stoere en aantrekkelijke design. Vaak worden ze ook wel genoemd als ‘side by side’, omdat deze uit twee delen bestaan. Hierbij zit aan de linkerkant het vriesgedeelte en aan de rechterkant het koelgedeelte, dat groter is dan het vriesgedeelte. Daarnaast hebben ze een lange levensduur en een handige indeling, waardoor deze koelkasten steeds populairder worden. Deze koelkasten zijn vooral handig voor grote gezinnen, omdat u er veel in kwijt kunt. Ook bezitten ze nog extra handige functies, zoals een no-frost functie, wijnkoeler en ijsblokjes dispenser.

 

 

4. Koelkasten met diepvriesfunctie

Iedereen houdt wel eens eten over en het is dan heel handig als u dit kan bewaren in de vriezer; zo kunt u later nog een keer van dezelfde maaltijd genieten. Daarom hebben veel koelkasten een diepvriesfunctie. Dit is meestal een klein vakje in de koelkast zelf. Wanneer u meer wilt invriezen kunt u beter een losstaande vriezer aanschaffen, mits u hier de ruimte voor heeft. Ontdooi de vriezer van tijd tot tijd om een hoog stroomverbruik te voorkomen. Vindt u het ontdooien van de vriezer geen fijne klus? Sommige vriezers hebben een no-frost functie en hierdoor hoeft u de vriezer nooit meer te ontdooien.

 

Erkend dealer apparatuurmerken
ATAG
Bora logo
Miele logo
AEG logo
Siemens logo
Bosch logo
Keukenadviseur Tulp Keukens

Jouw keukenapparaten graag combineren?

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor keukenapparatuuur? Onze adviseurs laten je graag zien welke opties er zijn en hoe de apparatuur werkt. Maak een afspraak, zodat je samen met een van onze deskundige adviseurs ontdekt welke keukenapparatuur het beste bij je past.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten