Houd je etenswaren vers met onze

Koelkasten en vriezers

1. Een koelkast is één van de belangrijkste keukenapparaten

In de koelkast kun je producten langer vers en houdbaar houden. Het is een noodzakelijk apparaat dat je eten en drinken lekker koel houdt; onmisbaar. Wanneer je er een gaat aanschaffen is het van belang om op een aantal dingen te letten, zoals de grootte van de koelkast. Een inhoud van 150 tot 250 liter is genoeg voor gezinnen van vier tot vijf personen. Ook de indeling is belangrijk. Let bijvoorbeeld op of er genoeg (verstelbare) plateaus, groentelades en flessenrekken aanwezig zijn. Met een goede indeling en grootte kun je echt optimaal genieten van de koelkast. Niets is natuurlijk zo vervelend als dat je jouw producten niet in je koelkast kan opbergen, omdat die niet groot genoeg is!

2. Energiezuinig en stil

Koelkasten zijn tegenwoordig al een stuk energiezuiniger. Wil je de meest energiezuinige koelkast? Kies er dan een met een energieklasse van A+++. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook nog eens voor je portemonnee! Daarnaast zijn inbouwkoelkasten het stilst en maken de Amerikaanse koelkasten meer lawaai wanneer deze aanslaan. Wel haal je met een Amerikaanse koelkast een echte eyecatcher in huis!

3. De koelkast als eyecatcher in je keuken

Een Amerikaanse koelkast trekt de aandacht in je keuken door het stoere en aantrekkelijke design. Vaak worden ze ook wel genoemd als ‘side by side’, omdat deze uit twee delen bestaan. Hierbij zit aan de linkerkant het vriesgedeelte en aan de rechterkant het koelgedeelte, dat groter is dan het vriesgedeelte. Daarnaast hebben ze een lange levensduur en een handige indeling, waardoor deze koelkasten steeds populairder worden. Deze koelkasten zijn vooral handig voor grote gezinnen, omdat je er veel in kwijt kunt. Ook bezitten ze nog extra handige functies, zoals een no-frost functie, wijnkoeler en ijsblokjes dispenser. 

4. Koelkasten met diepvriesfunctie

Iedereen houdt wel eens eten over en het is dan heel handig als je dit kan bewaren in de vriezer; zo kun je later nog een keer van dezelfde maaltijd genieten. Daarom hebben veel koelkasten een diepvriesfunctie. Dit is meestal een klein vakje in de koelkast zelf. Wanneer je meer wil invriezen kun je beter een losstaande vriezer aanschaffen, mits je hier de ruimte voor hebt. Ontdooi de vriezer van tijd tot tijd om een hoog stroomverbruik te voorkomen. Vind je het ontdooien van de vriezer geen fijne klus? Sommige vriezers hebben een no-frost functie en hierdoor hoef je nooit meer je vriezer te ontdooien!

Koken met de innovatie van Whirlpool

Whirlpool keukenapparatuur

  • Modern design
  • Multifunctioneel
  • Meer dan 100 jaar ervaring

Whirlpool biedt een compleet assortiment aan keukenapparatuur bestaande uit kookplaten, afzuigkappen, ovens, vaatwassers, koel- en vriesapparaten en koffiemachines. Al meer dan 100 jaar probeert Whirlpool met haar visie ‘In ieder huis, overal ter wereld’ zoveel mogelijk huishoudens te voorzien van Whirlpool apparatuur. Met trots, toewijding en topresultaten.

Lees meer over Whirlpool

Hoe koken hoort te zijn

Bekijk de video

Je keukenapparaten graag combineren?

Miranda Versluijs

Vestigingsmanager Tulp Woerden

Plan hier je afspraak