Houd je eten en drinken heerlijk koel

1. Koelkasten

Een koelkast is noodzakelijk in elk huishouden om je eten en drinken lekker koel en vers te houden. Bij de aanschaf van een koelkast moet je op verschillende dingen letten, zoals de grootte. Gezinnen die bestaan uit 4 tot 5 personen hebben vaak genoeg aan een koelkast met een inhoud van 150 tot 250 liter. Ook de indeling is belangrijk. Kijk goed of er genoeg groentelades, flessenrekken en (verstelbare) plateaus aanwezig zijn. Let bovendien op de energieklasse van een koelkast (A+++ is het zuinigst). Een energievriendelijke koelkast is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Ook het geluidsniveau is van belang. Zo maakt een inbouwkoelkast het minste lawaai wanneer de koelkast aanslaat.

Vries het in

2. Koelkasten met diepvriesfunctie & vriezers

Een vriezer is onmisbaar voor iedereen die van ijs houdt of graag kliekjes en vlees wil invriezen. Op die manier kun je daar nog een andere keer van kan genieten. Veel koelkasten beschikken over een diepvriesfunctie. Deze vriesvakken zijn over het algemeen niet heel groot. Daarom is het aan te raden om een aparte vriezer aan te schaffen wanneer je veel wilt invriezen en plek hebt voor een vriezer in huis. Vriezers moeten wel van tijd tot tijd ontdooid worden om een hoger stroomverbruik te voorkomen. Vind je dit een vervelend klusje? Kies dan een vriezer met een no-frost functie.

Maak van je koelkast een eyecatcher in je keuken

3. Amerikaanse koelkasten

Amerikaanse koelkasten trekken de aandacht in je keuken door het stoere en aantrekkelijke design en winnen momenteel aan populariteit. Deze koelkasten worden ook wel ‘side by side’ genoemd omdat het vriesgedeelte over het algemeen aan de linkerkant zit en rechts het koelgedeelte, dat groter is dan het vriesgedeelte. Deze koelkasten zijn vooral zeer praktisch dankzij de lange levensduur en de handige indeling. Je kunt ontzettend veel spullen kwijt, wat handig is voor grote gezinnen. Ook bezitten Amerikaanse koelkasten vaak extra handige functies, zoals de no-frost functie, ijsblokjes dispenser en wijnkoeler.

Koken met de innovatie van Whirlpool

Whirlpool keukenapparatuur

  • Modern design
  • Multifunctioneel
  • Meer dan 100 jaar ervaring

Whirlpool biedt een compleet assortiment aan keukenapparatuur bestaande uit kookplaten, afzuigkappen, ovens, vaatwassers, koel- en vriesapparaten en koffiemachines. Al meer dan 100 jaar probeert Whirlpool met haar visie ‘In ieder huis, overal ter wereld’ zoveel mogelijk huishoudens te voorzien van Whirlpool apparatuur. Met trots, toewijding en topresultaten.

Lees meer over Whirlpool

Hoe koken hoort te zijn

Bekijk de video

Je keukenapparaten graag combineren?

Wouter van Bruggen

Vestigingsmanager Tulp

Plan hier je afspraak