Tulp Keukens

De nieuwste keukentrend: vrijstaande apparatuur

Tal van mogelijkheden


Vrijstaande apparatuur maakt uw keuken persoonlijker

Iedereen kent het wel: de strak gestroomlijnde keukens waarbij alle apparatuur netjes is weggewerkt achter kastdeuren. Hierdoor lijken veel keukens op elkaar. Door vrijstaande apparatuur te plaatsen wordt uw keuken net even wat anders en dit maakt het meer persoonlijk. De plek waar u de losse apparatuur plaatst en de kleuren die u kiest, maken het grote verschil. Kies bijvoorbeeld voor een losse koffiemachine in een opvallende, rode kleur van KitchenAid in plaats van een grijze of zwarte. Ook kunt u denken aan losse koel- en vrieskasten of een vrijstaand fornuis. Liever vrijstaand en inbouw combineren in uw keuken? Bij Tulp Keuken is van alles mogelijk.

Combineer apparatuur en keukenkleur

Met vrijstaande apparatuur heeft u veel opties op het gebied van kleur. Heeft u bijvoorbeeld een grijze keukenkleur en wilt u graag losse apparatuur waarbij de kleur van de apparatuur mooi wordt opgenomen door de keuken? Kies dan voor een grijze vrijstaande koelkast en koffiezetapparaat. Wanneer u de vrijstaande apparatuur dezelfde kleur geeft als uw keukenkleur dan zorgt dit voor een mooier geheel en het geeft meer rust. Wilt u een speels effect creëren in uw keuken? Plaats dan vrijstaande apparatuur met contrasterende kleuren. De apparatuur valt dan meer op en wordt daardoor een echte eyecatcher in uw keuken. Combineer kleuren en kies de uitstraling die u mooi vindt.

In iedere keukenstijl past vrijstaande apparatuur.

Van landelijk tot aan modern: vrijstaande apparatuur past in iedere keukenstijl. Plaats bijvoorbeeld een vrijstaand fornuis in een landelijke of klassieke keuken voor een robuuste uitstraling. Bij moderne keukens gaat het om minimalisme. Hierin passen losse apparaten in neutrale kleuren perfect bij een strakke uitstraling. Keukens met een industriële uitstraling vragen om de meest robuuste, vrijstaande apparatuur om het plaatje compleet te maken. Denk bijvoorbeeld aan een losse, roestvrijstalen Amerikaanse koelkast en een vrijstaand fornuis. Bij Tulp Keukens kunt u terecht voor vrijstaande apparatuur die past bij uw keukenstijl en hierbij is van alles mogelijk.

Bestel ons gratis keukenmagazine

Wilt u nu ook graag uw keuken persoonlijker maken door het plaatsen van vrijstaande apparatuur en daarom wat ideeën hierover opdoen? Bestel dan ons gratis keukenmagazine. Dit staat boordevol handige tips en weetjes. Ook kun je alle mogelijkheden van Tulp Keukens bekijken op de online inspiratiepagina.

Gratis keukenmagazine voor thuis

Ontwerp je eigen keuken met de 3D-tool

Like & share

Vond je het blog artikel interessant? Deel het bericht met je vrienden of familie via Facebook of Twitter zodat ook zij op de hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen van Tulp Keukens.