Tulp Keukens

koelkast als stralend middelpunt

Tal van mogelijkheden


Een vrijstaande koelkast als stralend middelpunt van de keuken

Vrijstaande koelkasten zijn trendy, bieden meer dan genoeg ruimte voor al je producten en zijn naast een functionele ook een enorm stijlvolle toevoeging aan je keuken. Tulp Keukens heeft vrijstaande koelkasten in allerlei kleuren, soorten en maten. Wil jij ook een eyecatcher in de vorm van een koelkast aan je keuken toevoegen? Lees dan snel verder.

Voor- en nadelen van een vrijstaande koelkast

We zetten de voor- en nadelen van een vrijstaande koelkast even kort op een rijtje.
Voordelen

 • Vrijstaande koelkasten beschikken over een enorme flexibiliteit, omdat je de koelkast in principe kunt neerzetten waar je wilt. Je bent dus niet gebonden aan de indeling van je keuken, zoals je dat bij een geïntegreerde koelkast wel bent.
 • Ze zijn groter dan een inbouwkoelkast, waardoor je nog meer ruimte hebt voor al je lievelingsproducten. Mede omdat ze zo groot zijn en er luxe uitzien, trekken vrijstaande koelkasten de aandacht naar zich toe.
 • Vrijstaande koelkasten zijn tegenwoordig ook hartstikke energiezuinig, wat goed is voor je portemonnee en het milieu.

 • Een vrijstaande koelkast is en blijft een van de grootste trends op het gebied van keukens. Dit komt onder andere door het unieke design waar ze over beschikken. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige Amerikaanse koelkasten van SMEG, die in haast elke denkbare kleur en patroon beschikbaar zijn. Ook wanneer je een vrijstaande koelkast wilt die qua kleur goed aansluit bij je keuken, kun je bij Tulp Keukens alle kanten op. We hebben namelijk een uitgebreid assortiment, waardoor er altijd wel een vrijstaande koelkast bij zit die perfect aansluit bij jouw wensen. We hebben zelfs vrijstaande koelkasten met bijpassende keukenapparatuur, zoals fornuizen. Op die manier matcht de apparatuur in je keuken perfect, wat voor een mooie eenheid zorgt.
 • Als je toe bent aan wat verandering van jouw vrijstaande koelkast, zijn er genoeg manieren om deze op te leuken. Denk aan (krijtbord)verf, behang, tape of mooie koelkastmagneten en –stickers

Nadelen

 • Vrijstaande koelkasten hebben wel wat meer ruimte nodig dan een inbouwkoelkast, omdat ze vaak groter zijn.
 • Ze zijn erg smaakgevoelig, er moet maar net een koelkast bij zitten die precies aansluit bij jouw wensen en keuken. Gelukkig is dat met het diverse aanbod van Tulp geen probleem.
   

Doe inspiratie op bij Tulp Keukens

Ben jij op zoek naar een mooie, vrijstaande koelkast en wil je graag wat ideeën opdoen? Bestel ons gratis keukenmagazine of bekijk onze online inspiratiepagina.

Gratis keukenmagazine voor thuis

Ontwerp je eigen keuken met de 3D-tool

Like & share

Vond je het blog artikel interessant? Deel het bericht met je vrienden of familie via Facebook of Twitter zodat ook zij op de hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen van Tulp Keukens.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

 • Binnen 3 dagen in je brievenbus
 • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten