Krijg een concreet beeld van je keuken

Keukenontwerpen

Krijg een concreet beeld van je nieuwe keuken

Een keukenontwerp geeft je meteen een goed beeld van je nieuwe keuken. Je nieuwe keuken moet namelijk niet alleen goed passen in de ruimte, maar ook bij de rest van het interieur. Met een keukenontwerp kun je lekker experimenten met verschillende onderdelen van je nieuwe keuken. Zo kun je bijvoorbeeld goed kijken of het gekozen aanrechtblad wel goed past bij de keukenkastjes. Twijfel je nog? Experimenteer dan met allerlei kleuren, materialen en opstellingen totdat het keukenontwerp helemaal naar je zin is.

Een keuken ontwerpen: waar moet je op letten?

Ten eerste is de keukenopstelling zeer belangrijk. Deze moet goed passen in de afmetingen van de beschikbare ruimte waarbij je nog voldoende loopruimte overhoudt. Daarnaast is het slim om ook de montage en aansluitmogelijkheden in het keukenontwerp te tekenen. Denk hierbij aan gas, water en elektriciteit. Teken ook het aanrechtblad in het keukenontwerp. Let hierbij op of het aanrechtblad wel de uitstraling creëert die je wilt en of het blad past bij de keukenkastjes. Daarnaast kun je ook de keukenapparatuur intekenen. Wil je bijvoorbeeld vrijstaande of inbouw keukenapparatuur?

Lees meer over keukenopstellingen

Ontwerp zelf je keuken online

Bij Tulp heb je de mogelijkheid om je keukenontwerpen gemakkelijk thuis op de bank te maken. Je hoeft zo niet de deur uit voor een ontwerp. Bovendien hoef je bij Tulp ook geen speciaal programma te installeren: je kan snel en gemakkelijk aan de slag met onze 3D keukenontwerper, wat geheel kosteloos is. De deurmodellen, kleuren, grepen en andere onderdelen zijn allemaal aanpasbaar. Experimenteer daarom op je gemak met alle mogelijkheden totdat je helemaal tevreden bent.

Ontwerp jouw keuken online

Keukenontwerpen door onze adviseurs

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het ontwerpen van je keuken? Kom dan langs onze winkel, waar onze adviseurs je graag voorzien van advies. Zij zijn deskundigen op het gebied van keukens waardoor ze je kunnen voorzien van alle voor- en nadelen van de keuzes die je moet maken. Bovendien ben je hier verzekerd van een goed ontwerp. Onze adviseurs zullen je blijven helpen totdat het keukenontwerp van je dromen klaar is.

Bezoek een vestiging bij jou in de buurt

Kruip op de designerstoel

Ontwerp je eigen keuken met de 3D-tool

  • Kies de keuken die het beste bij je past
  • Ontwerp zelf je ideale keuken
  • Krijg een realistisch beeld van jouw toekomstige keuken

Ja, ik wil mijn keuken ontwerpen

Een snufje voorpret en inspiratie met het

Gratis keukenmagazine voor thuis

  • Alle mogelijkheden van Tulp Keukens in beeld
  • Vol keukeninspiratie, handige tips en weetjes
  • Gratis thuisbezorgd

Ja, ik wil het gratis Tulp magazine