Een keuken kopen

Keuken kopen

Tips voor het kopen van een keuken

Tips voor het kopen van een keuken

Een nieuwe keuken kopen is een hele uitdaging. Er komt veel kijken bij het kopen van een keuken. Misschien wel meer dan u zelf had gedacht. Daarom staan wij klaar om u te helpen met de zoektocht naar de perfecte keuken. We helpen u graag bij het gehele proces, inspireren en informeren u over alle informatie die u nodig heeft.

 

Stap voor stap een keuken kopen

1. Laat u inspireren door alle keukenstijlen

Doe inspiratie op voordat u een keuze maakt voor een keukenstijl. Er zijn heel veel mogelijkheden met allemaal een eigen, unieke uitstraling. Kiest u voor een landelijke keuken, een moderne keuken of juist voor een industriele of design keuken? Wij hebben de verschillende keukenstijlen voor u op een rijtje gezet.

2. Alles over keuken opstellingen

Kies de ideale opstelling voor uw ruimte. Dit is erg belangrijk voor een zo fijne ervaring tijdens het koken. Daarnaast moet het overeen komen met al uw opberg- en kook wensen. Alle keukenopstellingen hebben hun eigen charme en voordelen. Kiest u voor een hoekkeuken of toch liever een keuken met een keukeneiland. Misschien wil u juist een open keuken en voegt u een bar toe in de keuken.

3. Bepalen van het budget

Met de budgetplanner krijgt u snel inzicht in de kosten voor uw perfecte keuken. Zo kiest u de keukenopstelling, werkblad, apparatuur en accessoires en krijgt u vervolgens razendsnel een prijsindicatie. De kosten van uw keuken hangen af van verschillende elementen. Lees meer over deze elementen en hoe u het budget kunt bepalen.

4. Inspiratie opdoen en voorbeelden van keukens

Er zijn heel veel voorbeelden van leuke, mooie en unieke keukens. De verschillende mogelijkheden zorgen voor dat u zelf de sfeer kan bepalen. Bekijk ook onze keukencollectie en laat u inspireren.

5. Keuken ontwerpen

Ontwerp uw ideale keuken via deze handige tool. Zo creëert u een realistisch ontwerp van uw droomkeuken. Dit is perfect voor wanneer u al een opstelling in gedachte heeft.

6. Keuken kopen

Het kopen van een keuken is een heel proces en er zijn veel zaken om rekening mee te houden. Laat u inspireren door alle mogelijkheden en bekijk ook onze showroomkeukens. U krijgt zo snel een beeld van wat u wel en niet mooi vindt. Dit maakt het proces van het kopen van de keuken een stuk gemakkelijker. Onze keukenadviseurs helpen u graag in een van onze showrooms.

7. Levering en montage keuken

Het hele productieproces, van ontwerp tot afwerking, vindt plaats in de Tulp-fabriek in Rijssen. Snel, efficiënt en exact volgens uw unieke wensen. Wat u ook wilt, Tulp Keukens is er met een eigen zagerij, meubelmakerij én lakstraat. Puur maatwerk én vakmanschap.

8. Advies nodig bij het kopen van een keuken?

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden rondom het koopproces van uw droomkeuken? Plan een afspraak in met een van onze adviseurs. Wij helpen u graag bij het hele proces en nemen met u alle mogelijkheden met u door.

Ga zelf aan de slag

Ontwerp uw keuken in 3D

  • Realiseer uw eigen droomkeuken in een 3D omgeving
  • Speel met kleur, opstelling en stijl

Bereken de prijs van uw keuken

  • Geef al uw keukenwensen op
  • Ontvang binnen enkele minuten een prijsindicatie

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten