Gele keuken

Keuken kleuren

Lees meer over de kleurmogelijkheden bij Tulp Keukens

Achterwand keuken verven

Geef de keuken op een originele manier kleur door de achterwand in een gezellige tint te verven. Lees hier meer en doe kleurinspiratie op!

Kleur in de keuken

Met kleur brengt u levendigheid en sfeer in uw keuken. Daarnaast kan kleur bepalend zijn in de stijl. Daarom bieden we bij Tulp Keukens de mogelijkheid om uw keuken in iedere denkbare kleur te leveren. Bent u benieuwd naar deze mogelijkheid? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Eigen lakstraat

De fabriek van Tulp Keukens bevindt zich op Nederlandse bodem en beschikt over een eigen lakstraat. Dit houdt in dat we keukens in elke denkbare kleur voorzien. U hebt de keuze uit een breed scala standaardkleuren, maar in de lakstraat maken we ook specifieke kleuren na. Uniek hieraan is dat we uw keuken precies de kleur kunnen geven die u in gedachten hebt. Van pimpelpaars tot mintgroen, geen kleur is te gek.

Van binnen en van buiten

Bij Tulp Keukens verven we niet alleen de buitenkant van keukenkastjes in de gewenste kleur, maar ook de binnenkant en greeplijsten (van greeploze keukens) kunnen een kleurtje krijgen. Hiermee krijgt de gehele keuken dezelfde kleur of creëert u een strak contrast met een ander kleurtje. Vind u een gekleurde keuken iets te veel van het goede? Dan is een gekleurde binnenkant van de keukenkastjes of greeplijst de perfecte optie om een bijzondere touch toe te voegen aan uw keuken. Deze mogelijkheden geven een subtiele touch aan het design van uw keuken.

Zwarte keuken

De zwarte keuken wint meer en meer aan populariteit en dat is niet voor niets. Zwarte keukens stralen exclusiviteit en luxe uit. Dankzij de bijzondere kleur trekt een zwarte keuken geheid de aandacht naar zich toe in uw huis.

Witte keuken

De witte keuken is nog altijd een van de meest populaire keukens en dat is niet zonder reden. Een witte keuken zorgt voor een gevoel van rust en ruimte. Een witte keuken rijmt bovendien goed met elke keukenstijl. 

De witte keuken is nog altijd een van de meest populaire keukens en dat is niet zonder reden. Een witte keuken zorgt voor een gevoel van rust en ruimte. Een witte keuken rijmt bovendien goed met elke…

Lees meer

De witte keuken is nog altijd een van de meest populaire keukens en dat is niet zonder reden. Een witte keuken zorgt voor een gevoel van rust en ruimte. Een witte keuken rijmt bovendien goed met elke keukenstijl. 

Groene keuken

Een groene keuken is bijzonder en weer eens wat anders dan de standaard zwarte of witte keuken. Wanneer u kiest voor een keuken die groen is, gaat u voor een unieke, sfeervolle keuken die rust uitstraalt.

Grijze keuken

Een grijze keuken geeft een neutrale, zachte uitstraling. Dit creeërt rust in het huis, en maakt de keuken overzichtelijk. Ook kun je grijs gemakkelijk combineren met allerlei kleuren.

Blauwe keuken

Een blauwe keuken is fris, gezellig en bovendien zeer veelzijdig! Hou je van rust, maar tegelijkertijd ook van kleur? Dan is een blauwe keuken iets voor jou.

Rode keuken

Rood is een levendige, warme kleur en staat prachtig in de keuken. Combineer de kleur met een keukenstijl naar wens, lees snel verder!

Keukenadviseur Tulp Keukens

Bekijk alle kleuren in de showroom

Benieuwd naar het totale kleurenpalet van Tulp Keukens? Of wilt u zien hoe de kleuren die u in gedachten hebt tot zijn recht komen in een keukensetting? Maak dan een afspraak bij één van onze showrooms. Zo bent u verzekerd van advies van onze professionele keukenadviseurs.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten