Tulp houdt van hockey!

Als je een sponsorship aangaat, doe je dat vaak rationeel. Naamsbekendheid, imago, omzet. Zo zakelijk zijn we ook wel bij Tulp. Maar toch kiezen we hockey voornamelijk met ons hart: win-win!

Wij ervaren hockey als een sport die echt bij Nederland hoort, een teamsport met een gezonde drive om te winnen in een sociale en warme omgeving. Dat herkennen wij als geen ander. Tulp Keukens is een puur Nederlands bedrijf met een eigen fabriek in Rijssen. Met de ambitie om met puur vakmanschap de mooiste resultaten te behalen. Zie je de raakvlakken?

Een 100% match tussen hockey en Tulp Keukens!

Daarom verzekeren we zowel de Hoofdklasse Heren als de Hoofdklasse Dames van onze sponsoring tot en met seizoen 2025/2026. We zijn supertrots om alle topspelers te zien spelen met ons logo op de mouw! Wij verwachten dat ons sponsorship de Hoofdklasse Dames en de Hoofdklasse Heren een geweldige push geeft om de komende jaren te genieten van het mooiste hockey ter wereld: juist, in Nederland!

Alle plezier en succes gewenst namens de vakmensen van Tulp.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!