Tulp Hoofdklasse Heren

Tulp Keukens de trotse hoofdsponsor van de Tulp Hoofdklasse Heren en dat is fijn voor alle leden (of ouders/verzorgers van leden). Als lid van een Tulp Hoofdklasse club ontvangt u namelijk extra korting op een nieuwe keuken. Oftewel; Goed voor jou, goed voor de club.

Dus bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Dan gaan wij graag voor u aan de slag. U profiteert alleen van het voordeel wanneer u via het onderstaande formulier een afspraak inplant, zo kunnen we u extra tijd en aandacht geven.

Tulp korting clubleden

Tulp doet graag iets extra’s voor alle leden. Als lid, dan wel ouder/verzorger van een lid, ontvangt u daarom 10% korting bovenop de actie die op dat moment loopt.

Van 12 september tot en met 24 oktober maakt u daarnaast kans op een jaar lang gratis contributie voor het gehele gezin. U maakt automatisch kans wanneer u een nieuwe keuken koopt in de actieperiode.

Goed voor jou, goed voor de club

Tulp heeft een samenwerking met alle clubs die actief zijn in de Tulp Hoofdklasse Heren. Koopt u een nieuwe keuken bij Tulp? Dan profiteert u niet alleen van extra korting maar steunen wij ook uw club.

Spelregels

  • Club moet een geldige partnership hebben met Tulp (een van de 12 hoofdklasse clubs)
  • U bent lid of ouder/verzorger van een lid 
  • Maak een afspraak via het afspraakformulier op deze pagina
  • Actie geldt alleen bij particuliere verkoop en bij aanschaf van een complete keuken

 
Hoe verloopt een afspraak

  • Na de door u ingeplande afspraak via het afspraakformulier ontvangt u een bevestigingsmail. U kunt in de tussentijd onze wensenlijst invullen, zo weten wij alvast wat uw wensen zijn.
  • Een van onze verkoopadviseurs neemt telefonisch contact met u op om uw komst in de showroom zo goed mogelijk voor te bereiden
  • De verkoopadviseur ontvangt u in onze showroom en laat alle mogelijkheden bij Tulp zien
  • Heeft u samen met de verkoopadviseur uw nieuwe keuken kunnen samenstellen? U ontvangt 10% extra korting bovenop de al lopende actie. Zo krijgt u als lid net dat beetje extra.
Home
Keukens
Terug
Sluiten