Keuken met marmer

Marmer

Ontdek de voordelen van marmer

Meer weten over onze andere materialen?

Marmer  -  Graniet  -  Keramiek  -  Composiet  -  Fenix  -  Hout  -  Beton

Marmer in de keuken

Met een marmeren keukenblad zorgt u voor een unieke, luxueuze uitstraling van uw keuken. Het natuursteen wordt vaak geprezen om de exclusieve look. Met een keukenblad van dit natuurlijke materiaal zorgt u voor een bijzondere toevoeging aan uw keuken. Meer weten over een marmeren keukenblad? Lees dan snel verder en ontdek de mogelijkheden.

De voordelen van een marmeren keukenblad

Een marmeren keukenblad biedt meerdere voordelen. Allereerst is het een uiterst stijlvol en exclusief materiaal. Ieder marmeren blad heeft een unieke kleur, structuur en afwerking doordat het een natuurlijk materiaal is. Dit zorgt voor een luxueuze uitstraling. Bovendien is het materiaal met verschillende keukenstijlen te combineren. Een landelijke keukenstijl, maar ook design of klassiek, past perfect bij marmer. Daarnaast is marmer voor meerdere doeleinden te gebruiken. Verwerk het materiaal in de achterwand, vensterbank of stollenwand om het effect te versterken. Tot slot is een marmeren keukenblad ook zeer geschikt voor PITT cooking.

Het onderhoud

Marmer is een poreus materiaal en is hierdoor zeer kras- en vlekgevoelig. Daarom is het zeer belangrijk om het behulp van het juiste onderhoud goed te zorgen voor uw marmeren keukenblad. Zo geniet u jarenlang van het keukenblad en blijft het materiaal mooi. Hieronder leest u enkele handige tips voor het onderhoud van een marmeren keukenblad.

Welke schoonmaakmiddelen kan ik gebruiken?
Het gebruik van agressieve en chemische schoonmaakmiddelen, schuurmiddelen of een schuurspons wordt bij een marmeren blad sterk afgeraden. Ook groene zeep is niet geschikt voor het schoonmaken van marmer. Zacht schoonmaakmiddel, zoals allesreiniger, en een vochtig doekje is voldoende om het blad netjes schoon en hygiënisch te houden.

Dagelijks onderhoud
Voor het dagelijkse onderhoud is een vochtige doek met eventueel een beetje zacht schoonmaakmiddel voldoende. Haal de doek over het oppervlak om oppervlakkig vuil te verwijderen.

Keukenadviseur Tulp Keukens

Bekijk en voel de natuurlijke materialen van Tulp Keukens

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze natuurlijke materialen? Onze adviseurs laten u graag de verschillende materialen zien en voelen. Zo krijgt u een goed beeld bij de uitstraling van het materiaal in een keukensetting. Wij raden u aan van tevoren een afspraak te maken, zodat u verzekerd bent van professioneel advies. De koffie staat dan bovendien voor u klaar.

Heeft u hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.

  • Binnen 3 dagen in uw brievenbus
  • Boordevol inspiratieve keukenopstellingen
Home
Terug
Sluiten