Eilandkeuken met composieten werkblad

Composiet

Ontdek de voordelen van composiet

Meer weten over onze andere materialen?

Marmer  -  Graniet  -  Keramiek  -  Composiet  -  Fenix  -  Hout  -  Beton

Composiet in de keuken

Composiet aanrechtbladen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, hebben allemaal een stijlvol design en zijn daarnaast oersterk waardoor de kans op beschadigingen kleiner is. Composiet beschikt daarnaast over een natuurlijke uitstraling die in elke keukenstijl goed tot zijn recht komt. 

De voordelen van een composieten aanrechtblad

Composiet is een van de hardste natuursteensoorten die er bestaan. Omdat het een gefabriceerd natuurproduct is komen beschadigingen als haarscheurtjes, nerven en kleurverdeling in mindere mate voor. Composiet is beschikbaar in een groot en divers kleurenpalet. Daardoor zijn veel kleurcombinaties met fronten mogelijk. Welke kleur u ook voor ogen heeft, met composiet kan het bijna altijd verwezenlijkt worden. Daarnaast is composiet ook verkrijgbaar als achterwand, vensterbank, stollenwand en spoelbak, zodat het in uw keuken een mooie eenheid vormt. Een ander voordeel van composiet is dat het zonder onderlijming direct op de keuken kan worden gemonteerd. Tot slot is met name de gladde, gepolijste variant van composiet erg onderhoudsvriendelijk.

Het onderhoud

Wanneer u zo lang mogelijk van uw composiet aanrechtblad wilt genieten, zijn er een aantal dingen die u kunt doen om de levensduur ervan te verlengen. Om beschadiging te voorkomen is het slim om bij het snijden altijd een snijplank te gebruiken en hete of ijskoude producten op een onderzetter te plaatsen. Vervuiling, voedsel en vloeistoffen kunt u het beste direct verwijderen met een mild schoonmaakmiddel. U maakt het composieten aanrecht eenvoudig schoon met een vochtig doekje en wat milde allesreiniger. Daarnaast is het raadzaam om twee keer per jaar de onderhoudsset OHSET M te gebruiken; deze verwijdert hardnekkige vlekken en heeft een vuilafstotende werking. Gebruik vooral geen schuurmiddelen, schuursponzen, groene zeep en agressieve reinigingsmiddelen.

Keukenadviseur Tulp Keukens

Bekijk en voel de natuurlijke materialen van Tulp Keukens

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze natuurlijke materialen? Onze adviseurs laten u graag de verschillende materialen zien en voelen. Zo krijgt u een goed beeld bij de uitstraling van het materiaal in een keukensetting. Wij raden u aan van tevoren een afspraak te maken, zodat u verzekerd bent van professioneel advies. De koffie staat dan bovendien voor u klaar.

Heeft u hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.

  • Binnen 3 dagen in uw brievenbus
  • Boordevol inspiratieve keukenopstellingen
Terug
Sluiten