Witte hoekkeuken

Hoekkeukens

Ontdek alle voordelen van hoekkeukens

Ontdek ook onze andere keukenopstellingen

Creëer ruimte met de hoekkeuken

Een hoekkeuken is een ideale en daarom geliefde keukenopstelling. Doordat bij een hoekkeuken twee zijdes van de ruimte optimaal benut worden, ontstaat in het midden een zee van ruimte. Bent u benieuwd naar de kenmerken en voordelen van deze keukenopstelling? Tulp Keukens vertelt u hier meer over de hoekkeuken.

 

 

Kenmerken van de hoekkeuken

Een hoekkeuken kenmerkt zich door de twee zijdes die in een hoek aan elkaar sluiten. Deze hoek bleef vroeger vaak ongebruikt. Tegenwoordig zijn er veel oplossingen waardoor deze ruimte maximaal benut wordt zoals carrousels, hoekkasten en hoeklades. Doordat u keukenelementen aan twee zijdes hebt, ontstaat er bovendien veel werk- en opbergruimte. Fijn als u graag in de keuken staat!

 

 

Een geliefde en ergonomische keukenopstelling

Door de opstelling in een hoek is de hoekkeuken ergonomisch ideaal. De spoelbak, het fornuis en de koelkast kunt u immers vlakbij elkaar zetten, zodat u niet veel heen en weer hoeft te lopen tijdens het koken. Zet de koelkast bijvoorbeeld aan het einde van één van de zijdes, daarnaast het fornuis en plaats aan de andere zijde de spoelbak. Zo zet u nog sneller en makkelijker de lekkerste gerechten op tafel.

 

Hoe richt u de hoekkeuken in?

Door de twee zijdes ontstaat in het midden van de keuken veel ruimte. Hier past perfect een eettafel. Zo creëert u een fijne leefkeuken waar gasten en huisgenoten aan tafel kunnen zitten terwijl u heerlijk staat te koken. Wanneer u elders in het huis ruimte hebt voor een eettafel kunt u er ook voor kiezen om in de ruimte een eiland of keukenblok te zetten waar u met een paar barkrukken een barretje van maakt. Mogelijkheden genoeg!

 

 

Kom naar de winkel

Bent u benieuwd of een hoekkeuken iets voor u is? Kom dan naar de winkel en bekijk onze voorbeeldkeukens. Hier kunt u de keukenopstelling met eigen ogen bewonderen. Onze deskundige adviseurs staan bovendien voor u klaar wanneer u vragen hebt. Misschien heeft u binnenkort wel een hoekkeuken in huis!

 

 

Ga zelf aan de slag

Ontwerp uw keuken in 3D

  • Realiseer uw eigen droomkeuken in een 3D omgeving
  • Speel met kleur, opstelling en stijl

Bereken de prijs van uw keuken

  • Geef al uw keukenwensen op
  • Ontvang binnen enkele minuten een prijsindicatie

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten