Kookeiland Tulp

Een Kookeiland

Een kookeiland is gemakkelijker te realiseren dan je denkt!

Ontdek ook onze andere keukenopstellingen

Kookeiland

Een kookeiland staat prachtig in iedere keuken en biedt veel praktische voordelen. Zo kunt u een kookeiland niet alleen gebruiken als werkruimte om uw groente te snijden en te bereiden, maar dient het ook als ontmoetingsplek. U kunt er bijvoorbeeld heel gezellig aan borrelen met vrienden of uw partner na een lange dag werk, of gezellig samen ontbijten in de ochtend. Handig, want al uw ontbijtspullen liggen binnen handbereik. Bovendien zorgen de keukenkastjes in een kookeiland voor lekker veel opbergruimte.

Een kookeiland staat prachtig in iedere keuken

Heeft u een open keuken? Dan is een kookeiland perfect voor u! Er bestaat namelijk geen betere manier om uw keuken met de woonkamer te verbinden. Zo kunt u gezellig deelnemen aan het gesprek in de woonkamer terwijl u aan het fornuis staat. Bij andere soorten keukens is een kookeiland ook een echte aanwinst. Of u nu een moderne keukenstijl hebt of een landelijke keuken, u vindt bij ieder interieur een geschikt model.

 

 

Denk bij het realiseren van een kookeiland aan een afzuigunit

Wanneer u besluit om een kookplaat te plaatsen op uw kookeiland moet u ook denken aan een afzuigunit. Een design afzuigkap kan een toevoeging zijn aan uw interieur wanneer u kiest voor een zichtbare schouwkap die vrij in de ruimte hangt. Of kies voor een afzuigunit die is geïntegreerd in het werkblad of het plafond. Daarnaast moet u denken aan aansluitingen in uw kookeiland. Welke aansluitingen en hoeveel dit er moeten zijn is afhankelijk van de apparatuur die u wilt gebruiken. Denk hierbij aan gas, elektriciteit, water en een afvoer.

 

 

heeft u een kleine ruimte?

Zou u toch al gaan verbouwen? Ga dan na of u een muur kan verwijderen om ruimte voor een kookeiland te creëren. Of kies in een kleine ruimte voor een schiereiland. Deze is met een zijde aan de keuken of wand geplaatst waardoor het eiland minder ruimte in beslag neemt. Bent u bang voor de hoogte van het prijskaartje? Maakt u geen zorgen, een kookeiland ziet er luxe uit, maar hoeft niet duur te zijn. Kom langs in onze winkel. Onze adviseurs vertellen u graag alles over de verschillende mogelijkheden voor een kookeiland.

 

 

Ga zelf aan de slag

Ontwerp uw keuken in 3D

  • Realiseer uw eigen droomkeuken in een 3D omgeving
  • Speel met kleur, opstelling en stijl

Bereken de prijs van uw keuken

  • Geef al uw keukenwensen op
  • Ontvang binnen enkele minuten een prijsindicatie

Heeft u hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.

  • Binnen 3 dagen in uw brievenbus
  • Boordevol inspiratieve keukenopstellingen
Home
Keukens
Terug
Sluiten