veelzijdig en compact

Rechte keuken

Rechte keuken: veelzijdig en compact

Een rechte keuken is de perfecte keuze wanneer je beschikt over een kleine en/of smalle ruimte. Een rechte keuken bestaat namelijk uit één rechte zijde die tegen een wand geplaatst kan worden. Zo kan een compacte ruimte toch optimaal benut worden! Wij vertellen je graag meer over deze keukenopstelling.

Rechte keukens in alle stijlen en maten

Wil je een kleine rechte keuken waarin alleen het hoognodige is verwerkt? Of heb jij een grote, smalle ruimte en ben jij op zoek naar bijpassende rechte keuken van een groter formaat? Bij Tulp is alles mogelijk! Deze keukenopstelling is namelijk verkrijgbaar in allerlei maten. Wil jij graag veel opbergruimte? Kies dan voor een rechte keuken met extra hoge of diepe keukenkasten. Diepe keukenkasten zorgen ook voor meer werkruimte, je aanrechtblad wordt immers groter. Als het gaat om de stijl heb je ook keus genoeg, van landelijke en klassieke keukens tot moderne en tijdloze keukens. Voor ieder wat wils!

Tips voor een efficiënte indeling

Een rechte keuken kun je indelen op de manier die jij prettig vindt. Toch is het slim om rekening te houden met een aantal aandachtspunten. Wij geven tips:

- Kies een praktische inrichting. Het is verstandig om een rechte keuken efficiënt in te delen. Plaats bijvoorbeeld de vaatwasser naast de spoelbak zodat je je vaat efficiënt kunt inruimen. Laat daarnaast minimaal één meter tussen de spoelbak en de kookplaat. Dit is handiger tijdens koken voor bijvoorbeeld het snijden van groentes.

- Benut je kastruimte optimaal. Bedenk goed of je de kastruimte wilt gebruiken voor het opbergen van kookgerei of voor het inbouwen van keukenapparatuur. Want hoe meer inbouwapparatuur, hoe minder kastruimte je overhoudt.

- Slimme indeling van kastjes. Omdat een rechte keuken vaak in een kleine ruimte wordt geplaatst, is de keukenopstelling niet al te groot. Juist daarom is het van belang dat je alle kasten goed indeelt. Gebruik bijvoorbeeld verdelers om laden in te richten, bewaar bestek in een bestekbak en orden je kookgerei met potten, rekjes en mandjes.

Kom langs in onze winkel

Wil je meer weten over deze keukenopstelling? Maak dan een afspraak in één van onze showrooms en laat je inspireren door alle mogelijkheden.

Kruip op de designerstoel

Ontwerp je eigen keuken met de 3D-tool

  • Kies de keuken die het beste bij je past
  • Ontwerp zelf je ideale keuken
  • Krijg een realistisch beeld van jouw toekomstige keuken

Ja, ik wil mijn keuken ontwerpen

Een snufje voorpret en inspiratie met het

Gratis keukenmagazine voor thuis

  • Alle mogelijkheden van Tulp Keukens in beeld
  • Vol keukeninspiratie, handige tips en weetjes
  • Gratis thuisbezorgd

Ja, ik wil het gratis Tulp magazine