Open keuken

Open Keukens

Ontdek alle voordelen van Open keukens

Ontdek ook onze andere keukenopstellingen

Open keuken: verbonden met de leefruimte

De open keuken zien we steeds vaker terugkomen en dat is niet voor niets. Dit komt namelijk door een groot aantal voordelen dat de open keuken heeft ten opzichte van andere typen keukens. Dit type keuken zorgt namelijk voor een openlijk, ruimtelijk gevoel in uw woning en een gezellige sfeer in het gehele huis. Wilt u weten of een open keuken iets voor u is? Lees dan snel verder voor meer informatie.

 

 

 

 

Wat zijn de voordelen van een open keuken?

De openheid
Doordat de open keuken in directe verbinding staat met de huiskamer wordt er één grote, gezellige ruimte gecreëerd. Alleen in de keuken staan tijdens het koken is met een open keuken verleden tijd!

In contact met de rest van het gezelschap
Of u nu een gezellig avondje met vrienden hebt of gewoon een doordeweekse avond in de keuken staat, het is wel zo gezellig om in contact te blijven met de rest van het eetgezelschap. Bovendien kunt u spelende kinderen gemakkelijk in de gaten houden vanuit de keuken, zodat ongelukjes voorkomen worden.

Een extra dimensie aan de ruimte
Zeker als u beschikt over een wat kleinere woning kan een open keuken een voordelige oplossing zijn. Door de twee kleinere ruimtes samen te voegen, wordt de ruimte niet alleen opener, maar creëert u ook optisch gezien meer ruimte.

 

 

 

 

Wat zijn de mogelijkheden?

Open keukens zijn vrij in te delen, waardoor verschillende keukenopstellingen mogelijk zijn. Wij lichten de meest voorkomende indeling hier voor u uit:

Kookeiland
Heeft u de beschikking over een grote keukenruimte? Dan is een kookeiland een interessante optie voor u. Een kookeiland biedt namelijk meer werkruimte dan een standaard aanrecht én de keuken staat hierdoor in verbinding met de huiskamer.

Een rechte keuken
Is de beschikbare keukenruimte wat kleiner? Dan is een rechte keuken een goede optie. Dit type keuken neemt niet veel ruimte in beslag, doordat alle keukenelementen tegen de wand naast elkaar worden geplaatst.

 

 

 

 

Bestel het gratis keukenmagazine van Tulp Keukens

Wilt u meer inspiratie opdoen over een open keuken voor uw woning? Bestel dan ons gratis magazine, dat boordevol mogelijkheden en handige tips staat. Bekijk de verschillende open keukens op uw gemak en kies voor een keuken die bij u past. 

 

 

Ga zelf aan de slag

Ontwerp uw keuken in 3D

  • Realiseer uw eigen droomkeuken in een 3D omgeving
  • Speel met kleur, opstelling en stijl

Bereken de prijs van uw keuken

  • Geef al uw keukenwensen op
  • Ontvang binnen enkele minuten een prijsindicatie

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten