Slimme oplossingen

Keukeninrichting

Keukeninrichting


Start van de lente: tijd voor Tulp en een voorjaarsschoonmaak

Keukeninrichtingen zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Nu de lente eraan komt wil je misschien wel eens iets anders of een grote schoonmaak houden. Heb je een kleine of grote keuken, het maakt niet uit. In een keukeninrichting heb je heel veel slimme oplossingen om je keuken op een praktische en efficiënte manier in te richten. Net wanneer jij denkt dat er misschien iets niet mogelijk is, is het misschien door een slimme oplossing juist wel mogelijk of kom je misschien wel tot leuke nieuwe inspiratie. In dit blog lees je een aantal slimme opbergmogelijkheden voor verschillende keukeninrichtingen!

Slimme opbergsystemen

Met de slimme opbergsystemen van Tulp worden je loze ruimtes optimaal benut. Heb je wel eens gedacht aan een Le Mans hoekkast? Bij dit type kast komen één of meerdere plateaus naar buiten zoals weergegeven op de afbeelding. Deze plateaus komen in zijn totaliteit naar buiten waardoor je dus niet op je knieën hoeft om achter in je hoekkast te komen, ideaal toch? Ook kun je tegenwoordig lades in je hoekkast laten plaatsen om de hoek van je keuken optimaal te benutten. Naast hoekkasten heeft Tulp nog een slim opbergsysteem, namelijk contactdozen die uit het aanrechtblad omhoog komen. Praktisch, binnen handbereik en netjes opgeruimd als je de contactdozen niet nodig hebt!

Slimme keukenkastjes

Keukenkastjes bieden enorm veel opbergruimte voor al je keukenspullen. Heb je soms toch nog het gevoel dat je niet al je spullen goed kan opbergen? Dan geven wij je graag een aantal tips voor slimme keukenkastjes. Gebruik je veel potjes en blikjes tijdens het koken? Denk dan na over een apothekerskast. Deze voorraadkast is aan twee kanten te bereiken en komt in zijn geheel naar voren als je de kast opentrekt. Wil je extra opbergruimte in een hoge lade, dan kun je bovenin een extra binnenlade plaatsen. Ook kun je een lade onder de kookplaat plaatsen voor bijvoorbeeld je bestek.

Slimme indeling lades en kasten

Kan je je lade in je keukenkast niet netjes houden? Kies dan bijvoorbeeld voor een bestekbak op maat of een vakverdeling met een anti-slipmat, zodat al je pannen netjes blijven staan. Heb je een kast boven je kookplaat waar je afzuiging doorheen loopt? Zet hier je kruidenpotjes in. Deze kast is daar ideaal voor!

Slimme ondersteuningen

Lades moeten soepel en makkelijk opengaan. Vooral met zware keukenspullen is het fijn als je deze niet met heel veel kracht hoeft open te trekken. Tulp Keukens heeft hiervoor een slimme oplossing: een elektrische bewegingsondersteuning. Wanneer je het front licht aantikt open je de deur of lade zonder veel moeite. Sluiten doe je met één druk op de knop, het systeem zorgt voor de rest!

Nog meer ontdekken?

Tulp Keukens zit vol met slimme oplossingen. Wil jij dit ook in jouw keuken? Bestel dan ons gratis magazine dat vol staat met allerlei keukeninrichtingen en slimme oplossingen.

Een snufje voorpret en inspiratie met het

Gratis keukenmagazine voor thuis

  • Alle mogelijkheden van Tulp Keukens in beeld
  • Vol keukeninspiratie, handige tips en weetjes
  • Gratis thuisbezorgd

Ja, ik wil het gratis Tulp magazine

Kruip op de designerstoel

Ontwerp je eigen keuken met de 3D-tool

  • Kies de keuken die het beste bij je past
  • Ontwerp zelf je ideale keuken
  • Krijg een realistisch beeld van jouw toekomstige keuken

Ja, ik wil mijn keuken ontwerpen

Like & share

Vond je het blog artikel interessant? Deel het bericht met je vrienden of familie via Facebook of Twitter zodat ook zij op de hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen van Tulp Keukens.

Heeft u hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.

  • Binnen 3 dagen in uw brievenbus
  • Boordevol inspiratieve keukenopstellingen
Home
Keukens
Terug
Sluiten