Maatwerk

Met een maatwerk keuken van Tulp Keukens, creëer je een keuken waar je altijd van hebt gedroomd. Heb je precies in je hoofd wat voor keuken je wil? Heb je een specifieke kleur in gedachten? Heb je altijd al gedroomd van een keuken met een luxe, marmeren keukenblad? Zou je graag hoge kasten in de keuken willen? Bij Tulp is alles mogelijk en bieden we een maatoplossing voor elke keuken. Ontdek alle mogelijkheden voor jouw droomkeuken!

Keuken kleuren

De kleur is een groot onderdeel van de uitstraling van jouw keuken. Daarom vinden we het bij Tulp Keukens belangrijk dat we jouw keuken in elke denkbare kleur kunnen leveren. Dankzij de lakstraat in onze eigen fabriek, kunnen we de kleur geheel naar wens bepalen. Zo creëren we een kleukenkleur op maat, die helemaal afgestemd is op jouw wensen. Ga je voor een mat zwarte keuken? Of ben je op zoek naar een bijzondere keukenkleur, zoals pastelroze of diepblauw? Wij mengen met plezier precies de kleur waar je naar op zoek bent. Houdt je van landelijke keukens? Ga dan bijvoorbeeld voor wit, groen of donkergrijs. Houdt je meer van modern? Dan past zwart of wit met hoogglans afwerking misschien wel bij jou. Benieuwd naar het kleurproces van onze keukens? Lees hier alles over de lakstraat en kleurmogelijkheden bij Tulp Keukens.

Natuurlijke materialen

Bij Tulp Keukens werken we graag met natuurlijke materialen in de keuken. Natuurlijk materiaal zorgt voor een warme, rustige uitstraling in de keuken en creëer veel sfeer. Het materiaal is bovendien altijd uniek, omdat in de natuur niets hetzelfde is. Denk bij natuurlijke materialen aan bijvoorbeeld hout, beton, marmer, keramiek of fenix. Wat je smaak ook is op het gebied van natuurlijke materialen, wij stellen een keuken samen die bij je past. Lees hier alles over de mogelijkheden van natuurlijke materialen bij Tulp Keukens.

Keukenkasten

Keukenkasten zijn niet alleen erg functioneel, maar net als de kleur ook bepalend in de uitstraling van de keuken. Doordat wij alles op maat maken, kun je zelf kiezen wat de lengte en breedte van de kasten worden. Dit geldt natuurlijk ook voor de materialen van de keukenkasten, de kleuren, de grepen en zelfs eventueel het patroon dat we kunnen drukken op de kasten. Omdat onze keukens handgemaakt zijn, geheel op basis van jouw wensen, zorgen we ervoor dat we jouw doorkeken samenstellen. Ga je voor een moderne stijl met strakke, greeploze kasten? Of ga je liever voor een warme, landelijke look met reliëf op de kasten en klassieke grepen? Bekijk hier alle mogelijkheden op her gebied van keukenkasten bij Tulp Keukens.

Keukeninrichting

Maak optimaal gebruik van de beschikbare ruimte in je keuken. Bij elke vorm keuken hoort een andere ideale indeling: van kleine, rechte keukens tot grote L-keukens met een vrijstaand kookeiland. Voor elke vorm en ruimte is een oplossing. Bij Tulp Keukens helpen we je graag bij het inrichten van lades en kasten om het maximale uit jouw keuken te halen. Denk hierbij aan ladeverdelers, ‘Le Mans’-indelingen, extra grote besteklades en hoeklades. En wat dacht je van unieke oplossingen om keukengerij en andere spullen op te bergen voor een opgeruimde keuken? Met onze innovatieve oplossingen creëren we jouw droomkeuken op maat. Lees hier alles over onze praktische oplossingen voor de beste keukeninrichting.

Aanrechtbladen

Een aanrechtblad is een erg belangrijk onderdeel van de keuken. Het is de plek in de keuken waar veel op gebeurd. Daarom is het belangrijk dat het aanrechtblad van goede kwaliteit is. Bij Tulp Keukens hebben we talloze keukenbladen van verschillende materialen, zoals graniet, composiet en marmer. Maar welk type blad past het beste bij jouw levensstijl en wensen? Lees hier meer over de verschillende materialen aanrechtbladen die wij je kunnen bieden.

Achterwanden

Met een achterwand breng je extra karakter en een persoonlijke finishing touch naar de keuken. Ga je voor een unieke kleur, een bijzonder materiaal of ga je liever voor een neutrale achterwand? Bij Tulp Keukens is alles mogelijk! Een achterwand in de keuken is niet alleen heel stijlvol, maar heeft ook praktische voordelen. Zo kun je met een achterwand in de keuken spetters op de muur voorkomen. Hierdoor blijft het schoonmaken en schoon houden van de keuken gemakkelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen van een achterwand in de keuken bij Tulp Keukens? Lees er hier meer over.

3D planner

Zelf aan de slag? Met onze ontwerptool komen jouw ideeën tot leven.