Keukens op maat

Maatoplossingen

Ontdek al onze oplossingen op maat

Maatoplossingen

Met een maatwerk keuken creëert u geheel naar wens precies de keuken waar u altijd van heeft gedroomd. Heeft u precies in uw hoofd wat voor keuken met keukeneiland u wilt? Of voorziet u uw keuken graag van een heel specifieke tint blauw? Heeft u altijd al gedroomd van een keuken met een luxe marmeren keukenblad? Bij Tulp Keukens is alles mogelijk. Wij bieden een maatoplossing voor elke keuken.

Keuken kleuren

Kleur is zeer bepalend voor de uitstraling van uw keuken. Daarom maakt Tulp Keukens het mogelijk om uw keuken in bijna elke denkbare kleur te leveren. Dankzij de lakstraten die onze eigen fabrieken hebben, kunnen we altijd voldoen aan de kleurwensen van de klant. Zo creëren we een keukenkleur op maat, geheel naar uw smaak. Gaat u voor een mat zwarte keuken? Of bent u op zoek naar iets bijzonders met bijvoorbeeld goud of juist lichtroze? Wij mengen met plezier precies de kleur waar u naar op zoek bent. Houdt u van een landelijke keuken? Kies dan voor bijvoorbeeld wit of donkergrijs. Is modern meer uw ding? Dan is een diepblauwe of zwarte kleur met een hoogglans afwerking erg geschikt. Meer weten over het kleurproces van onze keukens? Lees hier alles over de lakstraten en kleurmogelijkheden van Tulp Keukens. 

Natuurlijke materialen

Tulp Keukens maakt veel gebruik van natuurlijke materialen tijdens de bouw van haar keukens. Natuurlijk materiaal zorgt voor een warme en rustige uitstraling in de keuken. Dankzij het natuurlijke uiterlijk creëert u veel sfeer in de keuken. Het materiaal is bovendien altijd uniek, omdat in de natuur niks hetzelfde is. Waar uw smaak ook naar uit gaat op het gebied van natuurlijke materialen, wij zorgen er met onze maatwerk keukens voor dat u precies krijgt waar u naar op zoek bent. Denk bij natuurlijke materialen aan bijvoorbeeld hout, beton, marmer, keramiek of fenix. Elk type materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen. Deze zetten wij graag voor u op een rijtje. Lees hier alles over de natuurlijke materialen van Tulp Keukens.

Keukenkastjes bepalen uw stijl

Keukenkastjes zijn niet alleen erg functioneel, maar net als de kleur ook bepalend in de uitstraling van uw keuken. Wij leveren keukenkastjes op maat. U kiest hierbij zelf wat voor breedte en lengte de kastjes hebben, van welk materiaal ze zijn gemaakt en welke kleur ze hebben. Dit geldt ook voor de grepen van de kastjes en zelfs voor een eventueel patroon wat u hier graag gedrukt op wil zien. Dankzij onze handgemaakte keukens, geheel op basis van uw wensen, zorgt u ervoor dat uw keuken er precies uitziet zoals u altijd heeft gewild. Gaat u voor een moderne stijl met strakke deurtjes en greeploze kastjes, of toch liever voor een warme, landelijke look door middel van deurtjes met reliëf en klassieke greepjes? Bekijk hier alle mogelijkheden.

Creëer extra ruimte

Maak optimaal gebruik van de beschikbare ruimte in uw keuken. Bij elke vorm keuken hoort een andere ideale indeling: van U-keukens tot grote L-keukens met een kookeiland. Voor elke vorm is een andere oplossing om alles uit de ruimte te halen. Het opbergen van keukengerei en andere spulletjes zorgt ervoor dat uw keuken er opgeruimd uitziet en dat er een fijne sfeer hangt. Tulp Keukens helpt u graag bij het inrichten van lades en kastjes om het maximale uit uw keuken te halen. Denk hierbij aan ladeverdelers, 'le Mans'-indelingen en extra grote besteklades. Met onze innovatieve oplossingen creëren we altijd keukens op maat. Lees hier alles over onze praktische inrichtingsoplossingen.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten