Keukenkastjes

Een keukenkast is niet alleen functioneel, maar bepaalt ook het uiterlijk van uw keuken. Bij het kiezen van keukenkastjes moet u dus niet alleen rekening houden met de praktische kenmerken, zoals de diepte en indeling, maar ook met de uitstraling. Bij Tulp Keukens vindt u een breed aanbod keukenkastjes in alle soorten en maten. Dankzij de eigen fabriek zijn de mogelijkheden oneindig. Bij Tulp Keukens zetten wij uw persoonlijke wensen om in een keuken op maat. Hier leest u meer over de mogelijkheden.

Een keukenkast is niet alleen functioneel, maar bepaalt ook het uiterlijk van uw keuken. Bij het kiezen van keukenkastjes moet u dus niet alleen rekening houden met de praktische kenmerken, zoals de…

Lees meer

Een keukenkast is niet alleen functioneel, maar bepaalt ook het uiterlijk van uw keuken. Bij het kiezen van keukenkastjes moet u dus niet alleen rekening houden met de praktische kenmerken, zoals de diepte en indeling, maar ook met de uitstraling. Bij Tulp Keukens vindt u een breed aanbod keukenkastjes in alle soorten en maten. Dankzij de eigen fabriek zijn de mogelijkheden oneindig. Bij Tulp Keukens zetten wij uw persoonlijke wensen om in een keuken op maat. Hier leest u meer over de mogelijkheden.

Waar moet u rekening mee houden?

Bij het kiezen van de keukenkasten komt vanalles kijken. Daarom hebben wij de belangrijkste punten voor u op een rijtje gezet. 

De juiste indeling

De indeling is iets om goed over na te denken. Gaat u bijvoorbeeld voor meer laden of kastruimte? 

Maak optimaal gebruik van de ruimte

Door te kiezen voor slimme oplossingen, zoals een hoekkast of inbouwkast, maakt u optimaal gebruik van de ruimte. Zo creëert u met keukenkastjes extra opbergruimte, wat de keuken overzichtelijk houdt. Houdt ook rekening met de diepte van de kasten en zorg ervoor dat u de juiste afmetingen kiest. 

De diepte in

Een ander belangrijk punt is de diepte van de keukenkasten. De standaard diepte van een keukenkast is 60 cm, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een diepere of juist ondiepe variant. In de Tulp Keukens fabriek maken wij alles voor u op maat, wat volop mogelijkheden biedt om uw ideale keuken te ontwerpen. 

Een passend geheel

Bij de aanschaf van een losse keukenkast is het ook erg belangrijk dat deze goed bij de rest past. U wilt immers dat het uiteindelijk één overzichtelijk geheel vormt. Of het nu gaat om het vervangen van slechts één keukenkast of het aanschaffen van een compleet nieuwe keuken, bij Tulp Keukens helpen wij u graag. 

Verschillende stijlen en kleuren

De frontjes van de keukenkasten spelen een grote rol in de uitstraling van uw keuken. Er is volop keuze wat betreft stijlen en kleuren, zodat er voor iedere smaak iets te vinden is. Ga voor klassiek wit, stijlvol zwarte of kies juist voor een opvallende kleur. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor houten keukenfronten voor een landelijke sfeer of een matte afwerking voor een moderne uitstraling. Voor iedere keukenstijl is er een passend keukenfront met bijpassend sluitmechanisme te vinden. Ook de grepen bepalen de uitstraling. Bij een traditionele keukenkast past immers weer een ander handgreep dan bij een moderne uitvoering, waar u wellicht gaat voor een greeploze kast. Van een melamine keukenkast tot een hoogglans model, u vindt het hier allemaal. De keuze is aan u!

Voor iedereen de juiste keukenkast

De keuze voor een keukenkast hangt volledig af van de indeling van uw keuken en natuurlijk uw persoonlijke smaak. In een hoekkeuken kunt u de hoeken optimaal benutten door voor een carrouselkast te kiezen, terwijl u in een rechte keuken kunt kiezen voor alleen boven- en onderkasten of juist een apothekerskast toevoegt. Bovendien moet de opbergruimte ook geheel aansluiten op uw voorkeuren. Zo heeft de een liever veel laden en kiest de ander juist voor bovenkasten met meerdere planken. Het kan allemaal! Tot slot wil het oog natuurlijk ook wat. Kies daarom voor het materiaal en de kleur die bij u past. Dankzij de eigen lakstraat zijn de mogelijkheden wat betreft kleuren oneindig, zodat u altijd de perfecte tint voor uw keuken vindt. De keukenfronten bepalen immers voor een groot gedeelte het uiterlijk van uw keuken. 

 

Keukenkasten in alle soorten en maten

Iedere keuken is anders en dat begrijpen wij bij Tulp Keukens maar al te goed. Daarom bieden wij keukenkasten in verschillende soorten en maten. Van simpele bovenkasten tot onderkasten en van diverse soorten hoekkasten tot aanrechtkasten en apothekerskasten. Ook met de boven- en onderkastjes kunt u naar hartelust variëren wat betreft de indeling en uitstraling. Bovendien kunt u bij ons niet alleen terecht voor keukenkasten met standaard afmetingen, zoals 60 cm breed en diep, maar ook als uw keuken net wat groter of juist wat kleiner is dan het standaard formaat bent u bij ons aan het juiste adres. De eigen fabriek van Tulp Keukens zorgt ervoor dat de keukenkasten in vrijwel alle afmetingen kunnen worden geproduceerd. Zo kunt u alle kanten op wat betreft de hoogte, breedte en diepte van de kasten in uw keuken. Bovendien zijn er kasten voor uw keuken in verschillende prijscategorieën en vindt u goedkope losse keukenkasten in het assortiment. Bij Tulp Keukens kan het allemaal. 

 

Kom langs in onze showroom

Bent u benieuwd naar het uitgebreide assortiment keukenkastjes van Tulp Keukens? Kom dan eens langs in een van onze showrooms. Hier bekijkt u op uw gemak ons uitgebreide aanbod met onder andere boven-, onder- en hoekkasten voor uw keuken. Onze adviseurs helpen u bovendien met plezier door uw vragen te beantwoorden en u te helpen met het vinden van de perfecte keukenkastjes. Voor ieder budget is er een passende oplossing.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten