Kies voor een zwarte keuken

Met een zwarte keuken creëer een chique en exclusieve uitstraling. Een donkere keuken is populair en voegt sfeer en stijl toe met een luxe randje. Laat u inspireren door de oneindige mogelijkheden met een zwarte keuken; varieer in stijlen en elementen zodat de zwarte keuken perfect aansluit op uw wensen. Of combineer uw keuken met zwarte elementen voor een luxe touch, maar met een lichtere uitstraling.

Gedurfd en opvallend

Hoewel een zwarte keuken in gedachten misschien klinkt als een donker geheel, komt dit voor het oog vaak absoluut niet zo over. Wanneer uw keuken beschikt over voldoende licht wordt dankzij de kleur zwart een chique geheel gecreëerd. Hoewel een zwarte keuken erg opvallend is, straalt het tegelijkertijd rust en sereniteit uit.

Een zwarte keuken voor elke stijl

Het fijne aan een zwarte keuken is dat deze kleur uitstekend toe te passen is in diverse keukenstijlen: of dit nu landelijk, modern, design of klassiek is. Zo past een mat zwarte keuken uitstekend in een minimalistisch of moderne keukenstijl. Voor de liefhebbers van landelijke keukens zijn er tal van zwarte, houten keukens beschikbaar. Zwarte keukens met een hoogglans afwerking zijn perfect voor design keukens. Ook het spelen met verschillende fronten en grepen zorgt ervoor dat een zwarte keuken geheel is aan te passen aan de stijl waar u naar op zoek bent.

Zwarte toevoegingen aan uw keuken

Vindt u een geheel zwarte keuken toch een iets te grote stap, maar wilt u wel graag iets van deze trendy kleur aan uw keukeninterieur toevoegen? Dan zijn er nog genoeg mogelijkheden. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om zwarte elementen in uw keuken te integreren. Zo passen zwarte keukenkastjes bijvoorbeeld prachtig bij een houten of rvs keukenblad. Ook andersom past een zwart keukenblad erg goed bij een andere kleur keukenkasten. Een kleine toevoeging in de vorm van een zwarte kraan vormt ook een ware blikvanger. Als u zwart in het algemeen iets te heftig vindt, kunt u er ook voor kiezen om voor een andere donkere kleur keuken te gaan. Zo zijn er ook genoeg donkerblauwe, donkergrijze of donkerbruine keukens. Afhankelijk van uw wensen stelt u bij Tulp Keukens de zwarte of donkere keuken samen die voldoet aan al uw eisen.

Kom langs in onze showroom

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van zwarte keukens? Kom dan eens langs in een van onze showrooms of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Zij nemen u graag mee langs de verschillende mogelijkheden en beantwoorden met plezier al uw vragen.