BORA Keukenapparatuur

Lees meer over de BORA apparatuur van Tulp Keukens

Ontdek alle BORA keukenapparaten

 

  • Stille werking
  • Ruimtebesparend
  • Modern design

BORA kookveldafzuigsystemen

BORA is de grondlegger en voorloper op het gebied van revolutionaire kookveldafzuigsystemen. Deze nieuwe manier van afzuigen betekent het einde van de afzuigkap. Kookgeuren en –dampen verdwijnen direct vanuit de bron in de strak vormgegeven afzuigunit.

Dankzij deze krachtige, efficiënte reiniging ruikt uw keuken altijd heerlijk fris, zowel tijdens als na het koken. Daarnaast kenmerken alle BORA systemen zich door het verrassend lage geluidsniveau en het eenvoudig schoon te maken filter.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Tulp Keukens licht de verschillende afzuigsystemen van BORA voor u toe.

BORA Pure

De BORA Pure staat garant voor een moeiteloze, intuïtieve bediening. Dat heeft deze uitvoering te danken aan een simplistisch design en de innovatieve sControl bediening met verticale slider. De kookplaat bedient u zo met slechts één makkelijke beweging.

Vervolgens kunt u naar hartelust koken, want het afzuigsysteem doet zijn werk volledig automatisch op basis van uw kookintensiteit.

Houdt u van kleur in uw keuken? Ook dan is BORA Pure serie perfect voor u, want het afzuigsysteem is te personaliseren in een kleur naar wens. Ideaal als u een specifieke accentkleur in uw keuken wilt doorvoeren.

BORA classic 2.0

Echte hobbykoks die graag diverse kooktechnieken uitproberen zijn gebaat bij het flexibele BORA Classic afzuigsysteem. Deze variant beschikt over modulaire kookvlakken, die u naar eigen wens samenstelt.

Wokt u graag of bent u een liefhebber van grillgerechten? Ga dan voor een wokbrander of grillplaat aan één zijde van het kookveld. Voor de andere zijde kiest u een praktische keramische of inductiekookplaat voor het snel en efficiënt bereiden van gerechten.

Een strak, verticaal en minimalistisch afzuigsysteem scheidt deze twee kookvelden van elkaar. Flexibiliteit staat voorop bij de BORA Classic.

BORA Professional 2.0

Buitengewone technische innovatie gaat gepaard met een doordacht design bij de BORA Professional. De mogelijkheden qua functionaliteit en design zijn eindeloos, zodat u de perfecte BORA Professional samenstelt afhankelijk van uw kookvoorkeuren.

Een uniek voordeel van deze variant is de geheel automatische werking. Dit houdt in dat de afzuigkracht heel nauwkeurig is afgestemd op uw kookactiviteit. Zo werkt het systeem nooit harder dan nodig, maar wel met optimale efficiëntie.

Bestel ons gratis keukenmagazine

Wilt u meer inspiratie opdoen over BORA afzuigsystemen? Bestel dan gratis ons keukenmagazine, boordevol keukeninspiratie, handige tips en weetjes.

Hier ontdekt u  bovendien alle mogelijkheden van Tulp Keukens in sfeerbeelden en leest u ervaringsverhalen van onze klanten.

Erkend dealer apparatuurmerken
ATAG
Bora logo
Miele logo
AEG logo
Siemens logo
Bosch logo
Keukenadviseur Tulp Keukens

Uw keukenapparaten graag combineren?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor keukenapparatuuur? Onze adviseurs laten u graag zien welke opties er zijn en hoe de apparatuur werkt. Maak een afspraak, zodat u samen met een van onze deskundige adviseurs ontdekt welke keukenapparatuur het beste bij u past.

Heeft u hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.

  • Binnen 3 dagen in uw brievenbus
  • Boordevol inspiratieve keukenopstellingen
Home
Keukens
Terug
Sluiten