Bora

BORA Keukenapparatuur

Lees meer over de BORA apparatuur van Tulp Keukens

Ontdek alle BORA keukenapparaten

 

  • Stille werking
  • Ruimtebesparend
  • Modern design

BORA kookveldafzuigsystemen

BORA staat voor innovatie en creativiteit in de keuken. Door de ontwikkeling van revolutionaire technieken krijgt kookcomfort met BORA een geheel nieuwe betekenis. De ingebouwde kookveldafzuigsystemen zorgen dat kookgeuren en vetdeeltjes direct van het kookveld worden weggezogen. Hierdoor maakt u een einde aan kookgeuren die zich door je huis verspreiden en ruikt jouw keuken zowel tijdens als na het koken heerlijk fris. Dankzij de ingebouwde afzuigsystemen profiteer je niet alleen van frisse lucht, maar ook van vrij zicht. Daarnaast worden alle BORA systemen gekenmerkt door het lage geluidsniveau en het eenvoudig schoon te maken filter. BORA staat dan ook garant voor meer kookcomfort. Meer weten over deze moderne afzuigsystemen? Kom dan langs in één van onze vestigingen waar onze adviseurs je graag helpen met je keuze.

 

 

Erkend dealer apparatuurmerken
AEG logo
Bora logo
Bosch logo
Miele logo
Siemens logo
Keukenadviseur Tulp Keukens

Uw keukenapparaten graag combineren?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor keukenapparatuuur? Onze adviseurs laten u graag zien welke opties er zijn en hoe de apparatuur werkt. Maak een afspraak, zodat u samen met een van onze deskundige adviseurs ontdekt welke keukenapparatuur het beste bij u past.

Heeft u hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.

  • Binnen 3 dagen in uw brievenbus
  • Boordevol inspiratieve keukenopstellingen
Terug
Sluiten