Novy

Novy Keukenapparatuur

Lees meer over de Novy apparatuur van Tulp Keukens

Ontdek alle Novy keukenapparaten

 

  • Puur en rustgevend design
  • Stille werking
  • Buitengewoon hoge kwaliteit

Novy keukenventilatie

Het merk Novy staat voor toonaangevende, geruisloze keukenventilatie. Voor Novy is een keuken namelijk meer dan een ruimte waarin gekookt wordt; de keuken is een plek waar u gezellig samenkomt met uw gezin of vrienden en samen geniet van een lekkere kop koffie of een goed glas wijn. Om deze reden investeert Novy in de beste technieken, zodat u heerlijk in stilte kunt vertoeven in uw eigen keuken. Omdat een afzuigkap hier een groot aandeel in heeft, bestaat het assortiment uit slimme, stille afzuigsystemen en daarnaast innovatieve inductiekookplaten waarbij snelheid, comfort en veiligheid vooropstaan. Wilt u meer weten over het gebruik van deze innovatieve keukenventilatie? Kom dan langs in één van onze vestigingen en laat u adviseren en inspireren.

 

 

 

 

 

Erkend dealer apparatuurmerken
AEG logo
Bora logo
Bosch logo
Miele logo
Siemens logo
Keukenadviseur Tulp Keukens

Uw keukenapparaten graag combineren?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor keukenapparatuuur? Onze adviseurs laten u graag zien welke opties er zijn en hoe de apparatuur werkt. Maak een afspraak, zodat u samen met een van onze deskundige adviseurs ontdekt welke keukenapparatuur het beste bij u past.

Heeft u hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.

  • Binnen 3 dagen in uw brievenbus
  • Boordevol inspiratieve keukenopstellingen
Home
Keukens
Terug
Sluiten