Keukeninrichting

Keukeninrichting

Bekijk slimme inrichtingoplossingen voor uw keuken

Uw ideale keukeninrichting

De ideale keukeninrichting is voor iedere ruimte en persoon anders. Dat begrijpen wij bij Tulp Keukens maar al te goed en daarom bieden wij oplossingen op maat. Hierdoor maakt u optimaal gebruik van de ruimte in uw keuken en gaat geen centimeter verloren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Tulp Keukens? Lees hieronder wat wij doen om u aan de ideale keukeninrichting te helpen.

De opstelling van uw keuken

Voor de perfecte keukenopstelling is het belangrijk om rekening te houden met de beschikbare ruimte. Wilt u graag nisjes of regalen in de keuken, zodat u uw keukenaccessoires  In de eigen zagerij en meubelmakerij van Tulp Keukens kunnen hiervoor passende oplossingen worden ontworpen. Denk hierbij aan opbergplanken of een keukenkast op maat. Speciale wensen worden met plezier in vervulling gebracht. Zo kunt u bijvoorbeeld uw tafel of bar vanuit het werkblad laten overlopen of kunnen wij om obstakels (bijvoorbeeld een paal of schuin dak) heen bouwen. Op zoek naar een leuk detail voor uw keuken? Een speciale omlijsting van de keukenkastjes of gezellige kruidenbakken geven net een beetje extra persoonlijkheid aan uw keuken.

De inrichting van uw keuken

De inrichting van uw keukenkasten is geheel afhankelijk van de keukenspullen die u erin wilt opbergen. Ook de afmeting van de kast en uw persoonlijke voorkeuren spelen hierbij een belangrijke rol. Bij Tulp Keukens zijn er enkele standaard inrichtingen ontwikkeld, die toepasbaar zijn in de meeste kasten. Denk hierbij aan een stijlvolle houten ladeverdeling, antislipmatten of bestek- en verdeellades in verschillende afmetingen. Bent u toch op zoek naar een oplossing op maat? In de eigen fabriek van Tulp Keukens wordt het gewenste onderdeel dan voor u op maat gemaakt, zodat het perfect in uw keuken(kast) past.

Bekijk de oplossingen in onze showroom

Voor persoonlijk advies op maat maakt u een afspraak in een van onze showrooms. Hier wordt u ontvangen met een kop koffie of thee met gebak, waarna u samen met een adviseur uw wensen bekijkt. Aan de hand hiervan maakt de adviseur een realistisch 3D-ontwerp én persoonlijke prijsindicatie. De adviseur denkt met u mee en helpt zo om uw ideale keuken te ontwerpen.

Keukenadviseur Tulp Keukens

Bekijk alle slimme inrichtingsoplossingen

De foto's geven u misschien een impressie van de vele opbergmogelijkheden in de keuken, maar u bent wellicht ook benieuwd hoe dit toepasbaar wordt in uw persoonlijke situatie. Onze adviseurs helpen u hier graag bij. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze showrooms en ontdek alle slimme inrichtingsoplossingen.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten