dishwasher large

Bauknecht Keukenapparatuur

Lees meer over de Bauknecht apparatuur van Tulp Keukens

Ontdek alle Bauknecht keukenapparaten

 

  • Creatief ontwerp
  • Doordachte innovaties
  • Energiebesparend

Bauknecht keukenapparatuur

Bij Bauknecht wordt design gecombineerd met de allerbeste en allernieuwste technieken. Dit maakt dat dit Duitse merk betrouwbare keukenapparatuur van hoogstaande kwaliteit garandeert. Tijdens het ontwerpproces van alle Bauknecht apparatuur word jij als klant in het achterhoofd gehouden wat resulteert in comfortabele, gebruiksvriendelijke en milieubewuste apparatuur voor je keuken. Je hebt hierbij de keuze uit een enorm assortiment bestaande uit kookplaten, afzuigkappen, koelkasten, vriezers, vaatwassers, ovens, magnetrons en koffiemachines. De apparaten zijn verkrijgbaar in verschillende designs, kleuren en formaten, zodat je over keukenapparatuur beschikt die geheel in lijn is met jouw persoonlijke wensen. Wil je meer informatie over de verschillende apparaten van Bauknecht? Breng dan een bezoekje aan één van onze vestigingen waar onze adviseurs je graag van persoonlijk advies voorzien.

 

 

 

 

Erkend dealer apparatuurmerken
ATAG
Bora logo
Miele logo
AEG logo
Siemens logo
Bosch logo
Keukenadviseur Tulp Keukens

Jouw keukenapparaten graag combineren?

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor keukenapparatuuur? Onze adviseurs laten je graag zien welke opties er zijn en hoe de apparatuur werkt. Maak een afspraak, zodat je samen met een van onze deskundige adviseurs ontdekt welke keukenapparatuur het beste bij je past.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten