Stijlvol en slim van AEG

AEG keukenapparatuur

AEG keukenapparatuur

De keukenapparatuur van AEG heeft naast het strakke ontwerp een zeer hoge kwaliteit. Het Duitse merk is al ruim 130 jaar bezig om van koken een heus genot te maken. AEG biedt ovens, combimagnetrons, afzuigkappen, koelvriescombinaties en vaatwassers. Alle apparatuur die een ware toevoeging zijn aan je keuken. Lees meer over de keukenapparatuur van AEG en laat je inspireren. 

Voor iedere keuken

Je geniet van een ruime keuze uit verschillende kleuren, stijlen en slimme technologieën die jouw gerechten nog smaakvoller maken. Zo pas je de apparatuur volledig aan aan jouw kookgedrag en favoriete gerechten. Of je nu een strakke of een landelijke keuken hebt, dankzij de vele designs en kleuren zit er altijd wel iets tussen wat mooi integreert met de rest van je keuken. Met keukenapparatuur van AEG profiteer je niet alleen van stijl en kwaliteit, maar draag je ook bij aan een betere wereld. Het merk is namelijk altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe oplossingen die duurzaam en milieuvriendelijk zijn.

De apparaten

AEG biedt de volgende keukenapparaten om nog meer kookplezier te creëren in jouw keuken:

  • Ovens: Je geniet van een ruime keuze uit ovens, combi-stoomovens en combimagnetrons. Iedere oven beschikt over meerdere slimme technologieën, zoals een techniek waarmee je meerdere gerechten tegelijk opwarmt.
  • Afzuigkappen: Voor elke keuken heeft AEG een geschikte afzuigkap. Je hebt de keuze uit meerdere modellen, zoals een schouwafzuigkap, onderbouw- of werkbladafzuigkap. 
  • Koelvriescombinaties: Met een koelvriescombinatie heb je alles in één: de koelkast en vriezer zijn prachtig samengesteld, zodat je makkelijk overal bij kunt. Bovendien bieden de koelvriescombinaties veel ruimte. 
  • Vaatwassers: Na het koken is het fijn om de vuile vaat makkelijk en snel schoon te maken. De vaatwassers van AEG zijn verkrijgbaar als inbouw of een vrijstaand model. 

Wil je meer informatie?

Benieuwd naar de apparatuur van AEG? Kom dan langs in een van onze vestigingen waar je de apparatuur met eigen ogen kunt bekijken. Bovendien helpen onze adviseurs je graag met je keuze.
 

Vind een showroom bij jou in de buurt