aeg

AEG Keukenapparatuur

Lees meer over de AEG apparatuur van Tulp Keukens

Ontdek alle AEG keukenapparaten

 

  • Uitstekend gebruiksgemak
  • Nieuwste technologieën
  • Lange levensduur

AEG keukenapparatuur

De keukenapparatuur van AEG heeft naast het strakke ontwerp een zeer hoge kwaliteit. Het Duitse merk is al ruim 130 jaar bezig om van koken een heus genot te maken. AEG biedt ovens, combimagnetrons, afzuigkappen, koelvriescombinaties en vaatwassers. Alle apparatuur die een ware toevoeging zijn aan uw keuken. Lees meer over de keukenapparatuur van AEG en laat u inspireren. 

 

 

Voor iedere keuken

U geniet van een ruime keuze uit verschillende kleuren, stijlen en slimme technologieën die uw gerechten nog smaakvoller maken. Zo past u de apparatuur volledig aan aan uw kookgedrag en favoriete gerechten. Of u nu een strakke of een landelijke keuken hebt, dankzij de vele designs en kleuren zit er altijd wel iets tussen wat mooi integreert met de rest van je keuken. Met keukenapparatuur van AEG profiteert u niet alleen van stijl en kwaliteit, maar draagt u ook bij aan een betere wereld. Het merk is namelijk altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe oplossingen die duurzaam en milieuvriendelijk zijn.

De apparaten

AEG biedt de volgende keukenapparaten om nog meer kookplezier te creëren in jouw keuken:

  • Ovens: U geniet van een ruime keuze uit ovens, combi-stoomovens en combimagnetrons. Iedere oven beschikt over meerdere slimme technologieën, zoals een techniek waarmee u meerdere gerechten tegelijk opwarmt.
  • Afzuigkappen: Voor elke keuken heeft AEG een geschikte afzuigkap. U hebt de keuze uit meerdere modellen, zoals een schouwafzuigkap, onderbouw- of werkbladafzuigkap. 
  • Koelvriescombinaties: Met een koelvriescombinatie hebt u alles in één: de koelkast en vriezer zijn prachtig samengesteld, zodat u makkelijk overal bij kunt. Bovendien bieden de koelvriescombinaties veel ruimte. 
  • Vaatwassers: Na het koken is het fijn om de vuile vaat makkelijk en snel schoon te maken. De vaatwassers van AEG zijn verkrijgbaar als inbouw of een vrijstaand model. 
Erkend dealer apparatuurmerken
ATAG
Bora logo
Miele logo
AEG logo
Siemens logo
Bosch logo
Keukenadviseur Tulp Keukens

Jouw keukenapparaten graag combineren?

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor keukenapparatuuur? Onze adviseurs laten je graag zien welke opties er zijn en hoe de apparatuur werkt. Maak een afspraak, zodat je samen met een van onze deskundige adviseurs ontdekt welke keukenapparatuur het beste bij je past.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten