Koelkast Whirlpool.jpg

Whirlpool Keukenapparatuur

Lees meer over de Whirlpool apparatuur van Tulp Keukens

Ontdek alle Whirlpool keukenapparaten

 

  • Modern design
  • Multifunctioneel
  • Energiezuinige werking

Whirlpool Keukenapparatuur

Whirlpool biedt een compleet assortiment aan keukenapparatuur bestaande uit kookplaten, afzuigkappen, ovens, vaatwassers, koel- en vriesapparaten en koffiemachines. Al meer dan 100 jaar probeert Whirlpool met haar visie ‘In ieder huis, overal ter wereld’ zoveel mogelijk huishoudens te voorzien van Whirlpool apparatuur. Met trots, toewijding en topresultaten. Er wordt veel aandacht besteed aan het verbeteren van het milieu en de maatschappij. Om deze reden is dan ook de 6th Sense® technologie geïntroduceerd: innovatieve technieken die milieuvriendelijkheid en efficiënt energieverbruik combineren met gebruiksgemak. Hiermee wil het merk laten zien dat er op veel manieren energie bespaard kan worden, zonder dat het comfort er op achteruit gaat. Met Whirlpool apparatuur in je keuken denk je dus niet alleen aan wat het beste voor jouw zelf is, maar ook voor het milieu. Wil je meer weten over deze duurzame keukenapparatuur? Laat je dan adviseren in één van onze vestigingen.

 

 

 

 

Erkend dealer apparatuurmerken
AEG logo
Bora logo
Bosch logo
Miele logo
Siemens logo
Keukenadviseur Tulp Keukens

Uw keukenapparaten graag combineren?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor keukenapparatuuur? Onze adviseurs laten u graag zien welke opties er zijn en hoe de apparatuur werkt. Maak een afspraak, zodat u samen met een van onze deskundige adviseurs ontdekt welke keukenapparatuur het beste bij u past.

Heeft u hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.

  • Binnen 3 dagen in uw brievenbus
  • Boordevol inspiratieve keukenopstellingen
Home
Keukens
Terug
Sluiten