Miele afzuigkappen

Miele afzuigkappen

Lees meer over de Miele afzuigkappen van Tulp Keukens

Miele afzuigkappen: elegant en innovatief

Miele afzuigkappen zijn voorzien van een strak en stijlvol design. Daarnaast zorgen ze er dankzij de innovatieve ventilatietechnieken voor dat er altijd een frisse en schone lucht in uw huis aanwezig is. Miele afzuigkappen zijn verkrijgbaar in veel verschillende afmetingen, uitvoeringen en designs. Daarom zit er altijd een perfect exemplaar bij voor elke situatie.

Innovatieve afzuiging

Tijdens het koken en met name tijdens het braden van vlees ontstaat er een soort vette rook. Het is van belang dat deze snel wordt weggezogen, zodat u een schoon huis heeft. Bovendien heeft deze zogeheten wasem een schadelijk effect op uw meubels en verf. De afzuigkappen van Miele zorgen er dankzij hun innovatieve ventilatiesystemen voor dat deze vieze lucht meteen wordt verwijderd. U heeft de keuze uit een luchtafvoersysteem, luchtafvoersysteem met een externe ventilator of een luchtcirculatiesysteem. Onze adviseurs helpen u graag met bepalen welk systeem het beste bij uw behoeftes aansluit.

Uitgebreid assortiment

Bij Miele heeft u de keuze uit verschillende uitvoeringen van de afzuigkap. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan voor de wand- en eilandafzuigkap, de plafondunit, een inbouwafzuigkap of een downdraft afzuigkap. We zetten de verschillende exemplaren kort voor u op een rijtje.

- Wand- en eilandafzuigkap. Deze variant plaatst u zoals de naam al aangeeft tegen de wand of boven een eiland. De afzuigkappen zijn strak vormgegeven, waardoor ze naast een functionele ook een stijlvolle toevoeging zijn aan elke keuken. Veel wand- en eilandafzuigkappen van Miele zijn uitgerust met het Con@ctivity systeem. Dit zorgt ervoor dat wanneer een Miele kookplaat wordt ingeschakeld, de afzuigkap automatisch de juiste stand kiest voor een optimaal keukenklimaat.
- De plafondafzuigkappen van Miele zijn verkrijgbaar in diverse designs die aan of in het plafond worden bevestigd. De geïntegreerde plafondunits van Miele zijn haast onzichtbaar, waar andere plafondexemplaren juist de aandacht naar zich toetrekken dankzij hun bijzondere design. Voor welke variant u ook gaat: ze zorgen allemaal voor een aangename en frisse lucht in de keuken.
-  De inbouwafzuigkappen zijn verkrijgbaar als minimalistische vlakschermafzuigkap, onderbouwafzuigkap, inbouwunit of integreerbare afzuigkap. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze naadloos overvloeien in de rest van uw keukeninterieur.
- De downdraft afzuigsystemen van Miele zijn allemaal voorzien van een elegant design. Deze worden ingebouwd in het aanrechtblad, waardoor ze geen extra ruimte in de keuken innemen. U kunt dit afzuigsysteem met een druk op de knop tevoorschijn laten komen en weer laten verdwijnen.

Kom langs in onze showroom

Bent u geïnteresseerd in de afzuigkappen van Miele? Kom dan langs in een van onze showrooms. Hier kunt u op uw gemak de verschillende mogelijkheden bekijken en beantwoorden onze adviseurs met plezier al uw vragen.

Erkend dealer apparatuurmerken
ATAG
Bora logo
Miele logo
AEG logo
Siemens logo
Bosch logo

Bekijk maatwerk keukens in ons gratis magazine

Bij Tulp Keukens zetten wij uw persoonlijke wensen om in een keuken op maat. Bovendien worden alle keukens in ons assortiment in onze eigen fabriek gemaakt.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!