Miele koelkasten

Miele koelkasten

Lees meer over de Miele koelkasten van Tulp Keukens

Miele koelkasten: innovatief en stijlvol

Miele koelkasten zorgen er dankzij innovatieve technologieën voor dat uw voedsel langer vers en lekker blijft. Daarnaast zijn koelkasten van Miele duurzaam, optimaal ingedeeld en verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Daardoor vindt u altijd een exemplaar dat perfect aansluit bij al uw wensen. U leest er meer over op deze pagina.

Diverse modellen en maten

Of u nu op zoek bent naar een inbouwapparaat, onderbouwapparaat of vrijstaand model, met Miele koelkasten kunt u alle kanten op. De Miele apparaten zijn beschikbaar in diverse hoogtes en breedtes, waardoor ze perfect aansluiten op de rest van uw keuken. Alle koelkasten zijn strak en stijlvol vormgegeven, waardoor ze een verrijking zijn voor uw keukeninterieur. Daarnaast zijn de glazen plateaus, het krasvaste kunststof en de massief aluminium omlijstingen van ongeëvenaarde kwaliteit. Daardoor heeft u jarenlang plezier van een Miele koelkast.

Innovatieve functies

De belangrijkste functie van een koelkast is om voedingswaren vers en lekker te houden. Met PerfectFresh Pro van Miele zorgt u ervoor dat uw verse levensmiddelen nog langer houdbaar zijn. De PerfectFresh Pro-lade bewaart groenten en fruit op een ideale temperatuur en met een aangepaste luchtvochtigheid. Ook de MasterCool-lades waarborgen de kwaliteit van uw voedsel. De koeltemperatuur in deze lades is bijna 0 graden, wat een ideale temperatuur is voor het op smaak houden bijvoorbeeld groente en vlees. De FlexiLight-glasplaatverlichting geeft een fijn sfeerlicht en is flexibel te verplaatsen op elk inschuifniveau. Zodoende is uw koelkast altijd goed en naar wens verlicht.  Miele koelkasten zijn ook enorm energiezuinig. Het efficiënte koelsysteem en de moderne isolatiematerialen zorgen ervoor uw koelkast niet alleen vriendelijk is voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Kom langs in een van onze showrooms

Bent u geïnteresseerd in de efficiënte en stijlvolle koelkasten van Miele? Kom langs in een van de showrooms van Tulp Keukens. Onze adviseurs laten u graag de diverse modellen zien en beantwoorden met plezier al uw vragen.

Erkend dealer apparatuurmerken
ATAG
Bora logo
Miele logo
AEG logo
Siemens logo
Bosch logo

Bekijk maatwerk keukens in ons gratis magazine

Bij Tulp Keukens zetten wij uw persoonlijke wensen om in een keuken op maat. Bovendien worden alle keukens in ons assortiment in onze eigen fabriek gemaakt.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!