Miele kookplaten

Miele kookplaten

Lees meer over de Miele kookplaten van Tulp Keukens

Miele kookplaten: strak design en innovatieve functies

Miele kookplaten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en designs. Of u nu op zoek bent naar een keramische, gas- of inductiekookplaat: bij Miele slaagt u er altijd in om een kookplaat te vinden die geheel aan al uw wensen voldoet. Miele kookplaten zijn allemaal voorzien van een strak en gestroomlijnd design. Daarnaast maken ze koken eenvoudig, mede door de innovatieve functies en intuïtieve bediening. We zetten de verschillende opties op deze pagina voor u op een rijtje.

Keramische kookplaten

De keramische kookplaten van Miele zorgen ervoor dat u binnen een mum van tijd een heerlijke maaltijd op tafel tovert. Dankzij de ExtraSpeed functie behoren keramische kookplaten van Miele tot de snelste kookplaten ter wereld. De kookplaat is namelijk haast meteen na aanzetten warm, waardoor koken nog sneller gaat en u meer tijd overhoudt voor uzelf. De keramische Miele kookplaten zijn verkrijgbaar in diverse designs, waaronder een volledig integreerbare keramische kookplaat, een keramische glasplaat met facetgeslepen randen of een keramische glasplaat met een doorlopende rvs randlijst.

Inductiekookplaten

Miele inductiekookplaten zijn voorzien van de nieuwste technologieën. De kookzones van de inductiekookplaten zijn flexibel en herkennen zelfs wat voor soort pan u op de plaat zet. De bedieningselementen bewegen eenvoudigweg mee met de vorm en plaats van uw plan. De niveaus van het vermogen kunnen daarnaast voor elke kookzone apart worden ingesteld met SmartSelect White, het handige en intuïtieve bedieningssysteem. De inductiekookplaten zijn daarnaast ook goed te combineren met de Miele afzuigkap, die automatisch reageert op de instellingen van de kookplaat.

Gaskookplaten

De gaskookplaten van Miele zijn allemaal voorzien van een uniek en stijlvol design. U kiest bijvoorbeeld voor de ingetogen roestvrijstalen uitvoering of voor luxe keramisch glas. De geëmailleerde, gietijzeren pannendragers en branderkoppen van de Miele gaskookplaten zijn daarnaast snel en eenvoudig schoon te maken. Dankzij Quickstart hoeft u nooit meer een knop ingedrukt te houden om het gas aan te krijgen, dit gaat eenvoudig elektronisch met de draaiknop. De GasStop en ReStart functie zorgen ervoor dat u veilig kookt en dat de gastoevoer wordt afgesloten wanneer het ontsteken van het gas niet lukt.

Kom langs in onze showroom

Bent u benieuwd naar de verschillende uitvoeringen en unieke voordelen van de Miele kookplaten? Kom dan langs in een van onze showrooms. Onze adviseurs laten u met plezier alle mogelijkheden zien en beantwoorden graag al uw vragen.

Erkend dealer apparatuurmerken
ATAG
Bora logo
Miele logo
AEG logo
Siemens logo
Bosch logo

Bekijk maatwerk keukens in ons gratis magazine

Bij Tulp Keukens zetten wij uw persoonlijke wensen om in een keuken op maat. Bovendien worden alle keukens in ons assortiment in onze eigen fabriek gemaakt.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!