miele vaatwasser

Miele vaatwassers

Lees meer over de Miele vaatwassers van Tulp Keukens

De vaatwassers van Miele

Miele vaatwassers staan bekend om hun betrouwbaarheid en innovatieve technologieën die ervoor zorgen dat uw vaat binnen een mum van tijd schoon en droog is. De vaatwassers van Miele zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, waardoor er altijd een is die perfect bij en in uw keuken past.

De opstelling van uw vaatwasser

U heeft de keuze uit verschillende opstellingen van uw vaatwasser. Zo is de vrijstaande vaatwasser perfect als u in het keukenblok geen ruimte meer over hebt. Dankzij de afdekplaat creëert u met de vrijstaande vaatwasser van Miele ook nog eens extra werkruimte. De integreerbare vaatwassers vloeien naadloos over in de rest van uw keukeninterieur. De volledig integreerbare vaatwasser van Miele is haast ‘onzichtbaar’, omdat hierbij de bediening ook niet zichtbaar is.

Innovatieve technologieën

Naast het stijlvolle en strakke design zorgen de vaatwassers van Miele er ook voor dat uw vaat spik en span uit de vaatwasser komt. Dankzij de Perfect GlassCare technologie worden uw glazen middels een zacht en behoedzaam programma perfect gereinigd. Onafhankelijk van hoeveel servies of bestek er in uw vaatwasser staat en hoe hoog de temperatuur is, komt uw vaat altijd droog uit de vaatwasser door de SensorDry. De AutoOpen-droging zorgt er voor dat de deur automatisch opent aan het einde van het afwasprogramma. Uw Miele vaatwasser is flexibel in te delen, mede dankzij het in hoogte verstelbare bovenrek. Deze is op negen manieren te verstellen, zodat u eenvoudig en snel al uw vaat in de vaatwasser kwijt kunt. Daardoor is elke vaatwasbeurt optimaal in te delen.

 

Kom langs in onze showroom

Bent u geïnteresseerd in een Miele vaatwasser, die voorzien is van een strak design en diverse functies die uw vaat tot in de perfectie reinigt? Kom dan langs in een van de showrooms van Tulp keukens, waar u de verschillende mogelijkheden met eigen ogen kunt bekijken. Onze adviseurs helpen u graag met het vinden van een Miele vaatwasser die bij al uw wensen aansluit.

Erkend dealer apparatuurmerken
ATAG
Bora logo
Miele logo
AEG logo
Siemens logo
Bosch logo

Bekijk maatwerk keukens in ons gratis magazine

Bij Tulp Keukens zetten wij uw persoonlijke wensen om in een keuken op maat. Bovendien worden alle keukens in ons assortiment in onze eigen fabriek gemaakt.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!