Gebruik van natuurlijke materialen

Keukenwens #10


Gebruik van natuurlijke materialen

Je nieuwe keuken moet qua kleuren, stijl én materialen passen in je interieur. Daarom geeft Tulp je ruime keuze in natuurlijke materialen bij het samenstellen van je keuken. Hout, beton of juist een hoogglans laklaag. Er is meer dan voldoende keuze om je keuken een onderdeel van je huis te maken.

Jouw smaak is belangrijk

Tulp heeft alle mogelijkheden om je keuken qua stijl naar jouw wens te maken. Maar we kijken graag ook verder dan de vierkante meters van je keukenruimte. Want steeds vaker is de keuken onderdeel van het huis en moet het ook passen bij het interieur van bijvoorbeeld de woonkamer. Maak daarom een moodboard met inspiratie voor je nieuwe keuken en voeg foto's toe van je huidige interieur. Dan doen wij er alles aan om alles één geheel te maken.

Laat je inspireren

Natuurlijke materialen zorgen voor een warme uitstraling. Je vindt ze veelvuldig terug in onze keukencollectie. Niet helemaal je stijl? Geen probleem, we hebben keukens voor elke smaak.

Bekijk de keukencollectie

Wil je de materialen eens van dichtbij bekijken?

Luuk den Hartog

Vestigingsmanager Tulp Rotterdam

Plan hier je afspraak

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten