Een keuken die tegen een stootje kan

Keukenwens #16


Een keuken die tegen een stootje kan

Van een Tulp keuken heb je jaren plezier. Zeker met een granieten werkblad of kasten met een krasvrije laag. Handig als je jonge kinderen hebt of de keuken intensief gaat gebruiken. Tulp helpt je keuken nóg duurzamer te maken.

Geen krassen of vingerafdrukken meer

Met een ultra matte afwerking en zeer lage lichtreflectie blinkt keuken Florian uit binnen de collectie van Tulp. Een opvallende uitstraling, maar stiekem zit er meer achter zijn voorkomen. Dankzij revolutionaire nanotechniek voelen kasten fluweelzacht aan. En wat uniek is; na die aanraking verdwijnen vingerafdrukken vanzelf. Zelfs kleine krassen zijn geen probleem dankzij het zelfherstellende vermogen van het materiaal. Even opwrijven met een droge doek en de kasten zien er weer uit als nieuw.

Het materiaal is ook eenvoudig te reinigen, zuurbestendig en antibacterieel. Ook is Fenix NTM waterafstotend. Hierdoor behoren kringen tot het verleden.

De Florian is er in vier moderne kleuren. Obsidiaangrijs, agaatbeige, bornietzwart en opaalwit. Ze klinken niet alleen bijzonder, zo zien ze er ook uit.

De luxe van graniet

Een keuken is een gebruiksobject, dus een krasje op den duur is onvermijdbaar. Vooral het werkblad heeft het zwaar te verduren. Graniet is een harde natuursteen die er niet alleen mooi uitziet, maar ook bestand is tegen intensief gebruik. Krasbestendig, snijvast, hittebestendig, stootvast en slijtvast. Graniet is het duurzaamste werkblad dat je kunt kiezen en is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Wil je de materialen eens van dichtbij bekijken?

Luuk den Hartog

Vestigingsmanager Tulp Rotterdam

Plan hier je afspraak

Laat je inspireren

De duurzame materialen zitten in meerdere keukens uit onze collectie verwerkt. Neem een kijkje in de keukencollectie en laat je inspireren.

Bekijk de keukencollectie

Heeft u hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.

  • Binnen 3 dagen in uw brievenbus
  • Boordevol inspiratieve keukenopstellingen
Home
Keukens
Terug
Sluiten