Gele keuken

Showroom keukens

Ontdek of een showroomkeuken bij u past

Is een showroomkeuken iets voor u?

Het zoeken naar een nieuwe keuken is niet altijd even gemakkelijk. Er zijn oneindig veel mogelijkheden waardoor u soms door de bomen het bos niet meer kan zien. Het aanschaffen van een showroomkeuken behoort tot één van de opties. Een showroomkeuken maakt in de showroom plaats voor een nieuwe collectie, waardoor deze vaak wordt verkocht tegen hoge kortingen. Ideaal wanneer u maar een klein budget te besteden heeft. Twijfelt u of een showroomkeuken wel een slimme optie voor u is? Lees dan snel verder.

Profiteer van een gloednieuwe keuken

Wanneer u kiest voor een showroomkeuken, kiest u voor een keuken van hoogwaardige kwaliteit tegen een enorm scherpe prijs. Een showroomkeuken is dan ook de oplossing wanneer u niet veel geld te besteden heeft voor een nieuwe keuken. Deze keuken wordt geleverd met alles erop en eraan, wat betekent dat u meteen gebruik kunt maken van alle bijgeleverde keukenapparatuur. Deze apparaten zijn nog nooit gebruikt. Wie weet zit er wel die luxe oven in die u altijd al heeft gewild.

 

 

Pas een showroomkeuken aan naar wens

Een showroomkeuken is kant-en-klaar. In de showroom krijgt u hierdoor meteen een goed beeld van uw nieuwe keuken, zodat u achteraf niet meer voor verrassingen komt te staan. Dit wil echter niet zeggen dat er geen aanpassingen meer mogelijk zijn. Zo kunt u elementen bijbestellen om uw keuken op maat te maken. Of wissel van apparatuur wanneer deze niet helemaal naar uw zin is. Pas de showroomkeuken helemaal naar wens aan.

Maak gebruik van dezelfde diensten

Wanneer u een showroommodel heeft gekocht, kunt u bij ons natuurlijk gebruik maken van dezelfde diensten als bij de aanschaf van een keuken op maat. Dit betekent dat ons montage- en service team voor u klaar staat wanneer u dit wilt. Bovendien is een showroommodel ook direct leverbaar zodat u er snel van kunt genieten. Bekijk hier de verschillende showroomkeukens. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Kom dan langs onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag verder!

 

 

Ga zelf aan de slag

Ontwerp uw keuken in 3D

  • Realiseer uw eigen droomkeuken in een 3D omgeving
  • Speel met kleur, opstelling en stijl

Bereken de prijs van uw keuken

  • Geef al uw keukenwensen op
  • Ontvang binnen enkele minuten een prijsindicatie

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten