Keuken kastenwand

De keuken kastenwand biedt volop opbergruimte voor al uw keukenspullen en voorraden. Niet gek dat steeds meer Nederlandse huishoudens kiezen voor een keuken kastenwand. Bovendien kan uw keukenapparatuur worden ingebouwd in deze kast. Benieuwd naar inspiratie en tips? Lees dan snel verder en laat u inspireren!

De keuken kastenwand biedt volop opbergruimte voor al uw keukenspullen en voorraden. Niet gek dat steeds meer Nederlandse huishoudens kiezen voor een keuken kastenwand. Bovendien kan uw…

Lees meer

De keuken kastenwand biedt volop opbergruimte voor al uw keukenspullen en voorraden. Niet gek dat steeds meer Nederlandse huishoudens kiezen voor een keuken kastenwand. Bovendien kan uw keukenapparatuur worden ingebouwd in deze kast. Benieuwd naar inspiratie en tips? Lees dan snel verder en laat u inspireren!

Waarom een keuken met kastenwand?

Het allergrootste voordeel van de keuken met kastenwand is natuurlijk de ruime hoeveelheid opbergruimte. Waar bovenkasten rommelig over kunnen komen, biedt de kastenwand in de keuken de oplossing. De kastenwand is namelijk netjes afgewerkt en past daardoor perfect in een strakke keuken.

Kastenwand in verschillende keukenopstellingen

Welke keukenopstelling uw voorkeur ook heeft, de kastenwand past in iedere opstelling. Een van de meest populaire combinaties is het kookeiland met kastenwand. De keuken met kastenwand en kookeiland biedt namelijk zowel veel opberg- als werkruimte. Naast een keukeneiland met kastenwand kunt u ook kiezen voor een U-keuken met kastenwand, een rechte keuken met kastenwand, een hoekkeuken met kastenwand en een L-keuken met kastenwand. Mogelijkheden genoeg!

Ga zelf aan de slag

Ontwerp uw keuken in 3D

  • Realiseer uw eigen droomkeuken in een 3D omgeving
  • Speel met kleur, opstelling en stijl

Bereken de prijs van uw keuken

  • Geef al uw keukenwensen op
  • Ontvang binnen enkele minuten een prijsindicatie

Losse kastenwand of ingebouwde kastenwand

Er zijn grofweg twee soorten kastenwanden. Zo is er een losse kastenwand en een ingebouwde kastenwand. Het grootste voordeel van de losse kastenwand in de keuken is dat de installatie zeer eenvoudig is. Daarnaast bent u zeer flexibel met het toevoegen of juist weghalen van de losse kastenwand. Een ingebouwde keukenkast in de keuken zorgt voor een nog strakker en moderner geheel. Doordat de kastenwand van de keuken in de muur wordt gebouwd, staat de kastenwand niet in de weg. Ook kunt u kiezen voor een keuken kastenwand met nis. De nis is ideaal voor het plaatsen van prachtig servies of stijlvol keukenapparatuur.

Kleuren en materialen kastenwand

Ook wat keukenstijlen betreft kunt u met de kastenwand diverse kanten op. Stem de kastenwand in de keuken volledig op uw wensen af door te kiezen voor kleuren en materialen naar uw smaak. Een zwarte kastenwand is perfect te combineren met diverse keukenstijlen. Zo wordt de moderne keuken met de kastenwand in het zwart een stoer, strak geheel.

Wilt u de donkere keuken doorbreken of uw lichte keuken complementeren met een lichte kleur kastenwand? Dan is een witte kastenwand in de keuken ideaal. Of u nu kiest voor een keuken met kastenwand in het wit in hoogglans of voorzien van een matte coat, het is allemaal mogelijk.

Ook een grijze kastenwand in de keuken is een populaire keuze. Door in de keuken een kastenwand in het grijs te plaatsen, creëert u een rustgevende uitstraling. Ook met een houten kastenwand in de keuken creëert u deze rustgevende uitstraling. De houten keuken met een kastenwand van hout wordt een stijlvolle, opgeruimde keuken.

Afmetingen keuken kastenwand

De plaats van de hoge kastenwand in de keuken bepaalt de afmetingen van de kast. Heeft u een hoog plafond in de keuken? Dan is een keuken met hoge kastenwand een goede keuze. Als u een laag plafond heeft kunt u nog steeds kiezen voor een kastenwand in de keuken. Let hierbij dan wel op de hoogte van de kastenwand in de keuken. Ook de breedte van de kastenwand in de keuken is van belang. Vaak ligt de breedte van de kastenwand in de keuken tussen de 30 en 120 cm.

De diepte van de kastenwand in de keuken is over het algemeen 60, 65 of 70 cm. Wilt u ervan verzekerd zijn dat de kastenwand in de keuken past? Ga dan voor een kastenwand op maat! Meet eerst de keuken op en de plek waar de kast mag komen. Breng de ideale afmetingen van de kastenwand in de keuken mee naar onze winkel en laat u adviseren door onze adviseurs.

Eigen zagerij en meubelmakerij

Tulp Keukens beschikt over een eigen zagerij en meubelmakerij, wat het mogelijk maakt om maatwerk te leveren. Hierdoor is er voor iedere keuken een passende oplossing te vinden en maakt u uiteindelijk optimaal gebruik van de ruimte in uw keuken. De zagerij en meubelmakerij bevindt zich op Nederlandse bodem, waardoor Tulp Keukens directe controle heeft over het productieproces. Bijzondere of afwijkende kastontwerpen zijn daarom geen enkel probleem.

Ontdek alle mogelijkheden en laat u adviseren bij Tulp

Maak uw keuken compleet met een kastenwand naar wens. Kom langs in onze showroom en bekijk de verschillende kastenwanden. Meet de ruimte in uw keuken op en laat u adviseren door onze adviseurs. Zo geniet u binnenkort van een stijlvolle kastenwand in uw keuken!

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten